Image of Vladimír Menšík

Vladimír Menšík

Sorry, couldn't find any biography for Vladimír Menšík. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 9, 1929 In Ivancice, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
84
First Appeared:
In the movie Konec jasnovidce 1957-01-01
Latest Project:
Movie Hurá za ním 1989-03-01
Known For
Filmography
Movie Hurá za ním Váňa 1989-03-01
Movie Dobří holubi se vracejí Honzíček 1988-12-22
Movie Mladé víno 1986-02-06
Movie Jako kníže Rohan A. Špáta 1984-01-08
Movie Tažní ptáci pianista Kára 1984-01-29
Series We All Are Required to Attend School Josef Anderlík 1984-04-22
Series The Visitors 1983-11-05
Series Vyhnanství 1982-01-01
Movie Když rozvod, tak rozvod Arnošt Provazník 1982-03-31
Movie Kdo chce kam... 1981-01-01
Movie Half a House Without a Groom Franc 1981-03-20
Movie Pohádka o mokrosuchém štěstí 1981-03-23
Movie Princové jsou na draka král 1980-01-01
Movie Přehlídka dobré pohody 1980-01-01
Movie Zločin na poště 1980-01-01
Movie Love Between the Raindrops Vincenc Bursík 1980-05-23
Movie Loupežnická pohádka 1980-02-06
Movie Fragile Relationships Ropek 1980-01-01
Movie Brother for All the Money Otec Zuzany 1979-05-01
Movie Golden Eels tatínek 1979-10-20
Movie How to Wake a Princess Matěj 1978-03-01
Movie Babička je ráda Rudolf Rokos (tatínek) 1978-06-07
Movie Silvestr 1978 1978-12-31
Movie Fanda Josef Beneš 1977-01-01
Movie Na rohu kousek od metra Bohumil Křísek 1977-01-01
Series Žena za pultem vedoucí prodejny Karas 1977-12-10
Movie Kateřina zlé pověsti Daněk Sukovský 1976-01-01
Movie Our Gang Ota Chochola 1976-10-16
Movie Ticket to the Memorial Valnoha 1975-01-01
Movie How to Drown Dr. Mracek, the Lawyer Karel Vodička, plavčík 1975-03-01
Movie Bohoušův syn sázkař Konvalinka 1975-01-01
Movie Dva muži hlásí příchod 1975-07-06
Movie This Is How Love Begins... 1975-10-31
Series Chalupáři Tonda Čihák 1975-11-23
Movie Štafle Emil 1974-01-01
Movie Tetička za všechny peníze 1973-01-01
Movie Bližní na tapetě: Šprýmař 1973-01-01
Movie Three Wishes for Cinderella Vincek 1973-11-16
Movie Straw Hat Bernard Nonancourt - greengrocer 1972-03-24
Movie Zlatá svatba Pepa, Žofčin manžel 1972-06-02
Movie The Girl on the Broomstick upír v.v. 1972-09-08
Movie Alfons Karásek v lázních manžel Julie 1971-01-01
Movie You Are a Widow, Sir povaleč Bloom 1971-01-15
Movie Radúz a Mahulena Vratko 1971-05-14
Movie Women Offside Soccer commitee official 1971-03-27
Movie The Murder of Mr. Devil 1970-09-18
Movie On the Comet židovský hrnčíř Silberman 1970-10-09
Series Pan Tau Josef Urban 1970-12-13
Movie Panenství a kriminál 1969-04-14
Movie Přehlídce velím já! Holiš 1969-06-20
Movie Men About Town Novák 1969-10-10
Movie Raport konfident Evžen 1968-09-25
Series Sňatky z rozumu 1968-10-23
Movie Maratón 1968-12-31
Movie Murder Czech Style Emil 1967-02-24
Movie Happy End Řezník Bedřich Frydrych 1967-09-01
Movie When You Have a Holiday Dominique Father of Honzik 1967-11-08
Movie Dům ztracených duší policista Skořepa 1967-10-19
Movie Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! 1966-01-01
Movie Who Wants to Kill Jessie? Kolbaba 1966-08-26
Movie Hrdina má strach tajemník 1966-06-24
Movie Spravedlnosti se meze nekladou 1966-09-21
Movie Nahá pastýřka kapitán VB Josef Tronda 1966-12-30
Movie Úplně vyřízený chlap 1965-05-21
Movie Ninety Degrees in the Shade 1965-06-01
Movie Tales About Children Father 1965-02-04
Movie Loves of a Blonde Vacovský 1965-11-12
Movie Terrible Woman Kouba 1965-07-30
Movie The White Lady 1965-09-24
Movie Archimedov zákon 1964-09-21
Movie Lemonade Joe 1964-10-16
Movie When the Cat Comes School janitor 1963-09-20
Movie Anička jde do školy Šlechta 1962-11-16
Movie Hledá se táta řidič Standa Hurych 1961-04-13
Movie The Pilgrimage to the Holy Virgin 1961-05-19
Movie Darbujan and Pandrhola zpívající opilec 1960-06-10
Movie Zlé pondělí 1960-10-14
Movie King of the Sumava Buryska 1959-12-25
Movie Ošklivá slečna vrátný v hotelu 1959-06-12
Movie Puppies Václav Hampl 1958-03-21
Movie Tenkrát o vánocích 1958-12-05
Movie Desire Combine Driver (segment "Andela") 1958-12-25
Movie Konec jasnovidce Josef Vobrna 1957-01-01
Movie Padělek Toglar 1957-11-29