Image of Ivan Vyskočil

Ivan Vyskočil

Sorry, couldn't find any biography for Ivan Vyskočil. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 27, 1929 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
39
First Appeared:
In the movie Every Young Man 1966-05-13
Latest Project:
Movie Taxikář 2022
Known For
Poster of Tajemství pouze služební
Poster of Příběhy slavných
Poster of GENUS
Poster of Pasťák
Filmography
Movie Taxikář 2022
Movie Tajemství pouze služební cizinec - Povídka čtvrtá: Tajemství státní 2016-05-24
Movie Lovci a oběti 2015-03-26
Movie Bastardi III šéfredaktor 2012-09-20
Movie Wild Flowers Kuozelny dedecek 2000-12-06
Series Příběhy slavných Self 2000-06-15
Series GENUS Himself 1995-01-02
Movie Accumulator 1 Unknown 1994-03-24
Movie The Immortal Woman rádce Chytrolín 1993-11-25
Series Territory of the White Kings Šimon 1991-01-01
Movie The Gentle Barbarian 1990-09-01
Movie Třetí táta 1988-01-01
Movie Kamarád do deště Unknown 1988-08-01
Movie Případ Karoliny Testové 1986-01-01
Movie O Rozárce a zakletém králi 1985-03-19
Movie Prodavač humoru Kandrt 1984-01-01
Movie Smrt krále Václava IV. 1983-12-29
Movie Vinobraní 1982-10-14
Movie The Last One Will Go to Hell muzikář Matouš Psík 1982-09-29
Movie Má láska s Jakubem 1982-12-10
Movie Half a House Without a Groom Zdeněk 1981-03-20
Movie Fénix 1981-01-01
Movie Sugar House nadporučík Bedřich 1981-05-22
Movie Drsná planina 1980-05-01
Movie Man Overboard Kocour 1980-12-29
Movie Bratři Kipové 1979-01-01
Movie The Young Man and Moby Dick Bretislav Laboutka 1979-07-01
Movie Kufr plný nadějí 1978-01-01
Movie The Tailor from Ulm Herr von Besserer 1978-12-19
Movie Our Gang Justa 1976-10-16
Movie The Day That Shook the World Mehmedbašić 1975-10-31
Movie People from the Subway 1974-05-17
Movie Bližní na tapetě: Hračičkové 1972-01-01
Movie Bitva o Hedviku 1972-11-03
Series Záhada hlavolamu Otakar Losna 1969-12-24
Movie Pasťák učiteľ 1968-01-01
Movie Maratón 1968-12-31
Movie Jak se krade milión Jonik 1967-01-01
Movie Every Young Man Soukup 1966-05-13