Image of Vlastimil Bedrna

Vlastimil Bedrna

Sorry, couldn't find any biography for Vlastimil Bedrna. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 8, 1929 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
26
First Appeared:
In the movie Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta 1964-01-01
Latest Project:
Movie Eugene among Us 1990-10-01
Known For
Filmography
Movie Eugene among Us 1990-10-01
Movie Don Juan Luis 1990-01-01
Movie Duch času 1990-01-01
Movie Stačí stisknout 1989-01-01
Movie Kdo probudí Pindruše ...? komorník 1989-01-01
Movie Zrcadlo nenávisti 1987-01-01
Movie Ohnivé ženy mezi námi produkční 1987-12-29
Movie Zatmění všech sluncí řidič Franta 1987-08-26
Movie Klobouk, měšec a láska Advisor 1986-02-01
Movie Ohnivé ženy se vracejí 1986-12-29
Movie Give the Devil His Due čert degradovaný na králíka 1985-10-01
Movie Čertův švagr 1984-01-01
Movie Bridal Tour to Jilji pošťák 1983-01-18
Movie Babička se zbláznila 1982-01-01
Movie Bratři Karamazovi 1981-01-01
Movie Princové jsou na draka ceremoniář Mireček 1980-01-01
Movie Co je doma to se počítá, pánové... řidič u benzinové pumpy 1980-11-01
Movie The Divine Emma exekutor 1979-12-21
Movie Fanda Novák 1977-01-01
Movie To byla svatba, strýčku! Policajt 1976-01-01
Movie This Is How Love Begins... 1975-10-31
Movie Vražedný týden Police Officer (uncredited) 1971-10-02
Movie Ta slepička kropenatá 1970-07-22
Movie A Killer on the Tracks 1970-08-14
Movie Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! 1966-01-01
Movie Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta 1964-01-01