Image of Jiřina Jirásková

Jiřina Jirásková

Sorry, couldn't find any biography for Jiřina Jirásková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 17, 1931 In Prague, Czechoslovakia (now Czech Republic)
Movie/TV Credits:
39
First Appeared:
In the movie Ztracená revue 1961-01-01
Latest Project:
Movie Vánoční hvězda 2012-12-16
Known For
Filmography
Movie Vánoční hvězda matka Skopalová 2012-12-16
Movie Oldies but Goldies 2012-04-12
Movie Rafters babička Danyho 2006-03-09
Movie Povodeň Gabriela 2005-04-03
Movie Angel abatyše 2005-11-03
Series Pojišťovna štěstí 2004-09-12
Movie Vyvraždění rodiny Greenů 2002-09-22
Series Sins for Detective Show Viewers 1995-01-01
Movie Fany Dr. Venclovská 1995-11-30
Movie Paper Sleeve Landlady 1993-08-01
Movie Víla z jeskyně zla Torelina 1991-01-01
Movie Talisman 1991-01-01
Movie The Flying Sneaker Directrice de l'école 1991-09-01
Movie Koho ofoukne větříček Nanny 1990-01-01
Movie Stačí stisknout 1989-01-01
Movie Klaním se, měsíci Rudolící čarodějnice 1988-01-01
Series Zlá krev 1987-01-25
Movie Ohnivé ženy mezi námi knihovnice 1987-12-29
Movie Klobouk, měšec a láska Enenké 1986-02-01
Movie Sestricky babi 1984-02-29
Movie Now It's My Turn, Now It's Yours 1984-06-01
Movie Boot Called Melichar 1983-11-01
Movie Sun, Hay, Berries Hubičková 1983-09-01
Movie Vinobraní 1982-10-14
Movie Křtiny Karolína 1981-01-01
Movie The Hit skriptka 1980-04-01
Movie Brouk v hlavě Marcela Champsboisy 1970-01-01
Movie On the Comet Ester, hrnčířova žena 1970-10-09
Movie Jak se dělá divadlo 1970-09-24
Movie Men About Town Marcela 1969-10-10
Series Sňatky z rozumu 1968-10-23
Movie Grandpa, Kylian and I MUDr. Karpíšková 1967-04-07
Movie Hotel for Strangers Marie 1967-06-08
Movie Dům ztracených duší Dr. Dvořáková 1967-10-19
Movie Tales About Children Mother 2 1965-02-04
Movie Ninety Degrees in the Shade Vera 1965-06-01
Movie Courage for Every Day Olina 1964-01-01
Movie Ztracená revue 1961-01-01
Movie Every Penny Counts 1961-09-29