Image of Jiří Císler

Jiří Císler

Sorry, couldn't find any biography for Jiří Císler. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 4, 1928 In České Budějovice, Československo
Movie/TV Credits:
23
First Appeared:
In the movie The Secret of a Great Narrator 1972-04-28
Latest Project:
Series Zpátky se Sobotou 2012-09-07
Known For
Poster of Zpátky se Sobotou
Poster of Deset malých běloušků
Poster of Zlá krev
Poster of How the World Is Losing Poets
Filmography
Series Zpátky se Sobotou Self (archive footage) 2012-09-07
Series Třikrát baron Prášil Unknown 1994-01-01
Movie Deset malých běloušků Unknown 1993-03-26
Movie The Ear Unknown 1990-01-01
Movie Útěk ze seriálu Unknown 1989-01-01
Series Zlá krev 1987-01-25
Series Alžbetin dvor Otec Alzbety Castiglionne 1986-01-01
Movie Co takhle svatba, princi? jídelník 1985-01-01
Movie Spící princ Unknown 1985-01-01
Movie Recept na milování Unknown 1984-01-01
Movie Bohyně krásy 1984-01-01
Movie The Millennial Bee Belányi 1984-03-01
Movie Za humny je drak král Jan 1983-10-01
Series The Visitors ředitel hotelu 1983-11-05
Movie Babička se zbláznila 1982-01-01
Movie Hlavní výhra Unknown 1982-01-01
Movie How the World Is Losing Poets Čermáček 1982-11-01
Movie Jak se peče štěstí Medikus 1982-12-24
Movie Velká sázka o malé pivo Unknown 1981-01-01
Movie Výhra admirála Kotrby Unknown 1981-01-01
Movie Povídka Malostranská Officer 1981-01-01
Movie Golden Eels porybný 1979-10-20
Movie The Secret of a Great Narrator 1972-04-28