Image of Eva Jakoubková

Eva Jakoubková

Sorry, couldn't find any biography for Eva Jakoubková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 8, 1952 In Ostrava-Zábreh, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
18
First Appeared:
In the movie Nikola Šuhaj loupežník 1977-05-01
Latest Project:
Series Laskavý divák promine 1994-01-01
Known For
Poster of Laskavý divák promine
Poster of Helimadoe
Poster of Rosa Luxemburg
Poster of Jak se peče štěstí
Filmography
Series Laskavý divák promine Němcová 1994-01-01
Movie Helimadoe Unknown 1993-04-08
Movie Princezna Duše 1991-01-01
Movie Pohádka o touze 1991-12-25
Movie Nedosněné sny 1989-01-01
Movie The Southern Mail Kovácová 1988-04-07
Movie Free Admittance 1987-03-28
Series Synové a dcery Jakuba skláře 1986-02-09
Movie Rosa Luxemburg Sonja Liebknecht 1986-04-10
Movie It's Not Me tlumocnice Helena, Kamilova snoubenka 1986-08-01
Movie Zaspala nevěsta Karla 1984-01-01
Movie The Millennial Bee Kristína 1984-03-01
Movie Zbohom, sladké driemoty Unknown 1983-05-19
Movie Propast Olga 1982-01-01
Movie Jak se peče štěstí princezna Valerie 1982-12-24
Movie Kam zmizel kurýr Novinárka Marcela Vosecká 1981-01-01
Movie Love Between the Raindrops Fanka Bursíková 1980-05-23
Movie Nikola Šuhaj loupežník 1977-05-01