Image of Gabriela Osvaldová

Gabriela Osvaldová

Sorry, couldn't find any biography for Gabriela Osvaldová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 25, 1953
Movie/TV Credits:
15
First Appeared:
In the movie On the Great River 1978-11-11
Latest Project:
Movie Angel 2 2016-12-01
Known For
Poster of Čtyřlístek ve službách krále
Poster of Co je doma to se počítá, pánové...
Poster of Dívka světových parametrů
Poster of House Call
Filmography
Movie Angel 2 Archangel Gabriel 2016-12-01
Movie Čtyřlístek ve službách krále Dr. Malebná (voice) 2013-02-28
Series SuperStar Judge 2009-09-06
Series X Factor Judge 2008-02-03
Movie Angel archanděl Gabriel 2005-11-03
Series Kam zmizel ten starý song Self 2004-01-11
Series Česko hledá SuperStar Judge 2004-02-29
Series Krásný ztráty Self 2000-02-10
Movie Über die Grenzen Unknown 1990-05-17
Movie Bison Mother 1989-12-01
Movie Outsider 1987-08-01
Movie Co je doma to se počítá, pánové... úřednice v inzerci 1980-11-01
Movie Dívka světových parametrů Unknown 1979-01-01
Movie House Call Šťastná chvíle 1979-01-01
Movie On the Great River Šťastná chvíle 1978-11-11