Image of Mojmír Maděrič

Mojmír Maděrič

Sorry, couldn't find any biography for Mojmír Maděrič. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 7, 1955 In Polešovice, Československo
Movie/TV Credits:
22
First Appeared:
In the series Bakaláři 1972-02-19
Latest Project:
Series Poldové a nemluvně 2020-01-10
Known For
Poster of The Little Man
Poster of Galileo
Poster of Pra Pra Pra...
Poster of Nemocný bílý slon
Filmography
Series Poldové a nemluvně Unknown 2020-01-10
Movie Princezna a půl království Baron Sysel 2019-12-24
Movie Hlas pro římského krále Unknown 2016-05-15
Series Kosmo ministr Kasík 2016-10-23
Movie The Little Man Petardář 2015-04-30
Movie The Blue Tiger Brokl 2012-02-23
Movie Léda Unknown 2011-11-30
Movie Hui Buh: The Castle Ghost Kutscher 2006-07-20
Movie Galileo Unknown 2005-09-26
Movie Kožené slunce Liška 2002-09-08
Series Pra Pra Pra... Lumír 2000-09-04
Movie Jak vyženit z pekla štěstí Unknown 1997-11-16
Movie Poe a vražda krásné dívky Unknown 1996-01-01
Movie Ceremoniář Unknown 1996-05-02
Series Třikrát baron Prášil Unknown 1994-01-01
Movie Dívčí válka božský pěvec Lumír 1991-10-12
Movie Nemocný bílý slon Unknown 1990-03-01
Movie Pot, lesk a potlesk Unknown 1989-01-01
Movie O chytrém šachovi nepoctivý kupec 1983-01-01
Movie Za humny je drak Unknown 1983-10-01
Movie Šťastný domov Unknown 1982-01-01
Series Bakaláři Unknown 1972-02-19