Image of Ludmila Roubíková

Ludmila Roubíková

Sorry, couldn't find any biography for Ludmila Roubíková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 4, 1919
Movie/TV Credits:
36
First Appeared:
In the movie Escape from the Shadows 1959-03-06
Latest Project:
Series Přísahám a slibuji 1990-01-01
Known For
Poster of Černá země
Poster of Zkouška
Poster of Vrabci z devátého poschodí
Poster of Don't Take the Sweater Off
Filmography
Series Přísahám a slibuji Kubíčková 1990-01-01
Movie Poslední zastávka smrt 1990-01-01
Movie Pan Tau – der Film 1988-11-03
Movie Svědek Unknown 1987-01-01
Movie Zrcadlo nenávisti Unknown 1987-01-01
Movie Hlava plná slunce Unknown 1986-01-01
Movie Případ Karoliny Testové 1986-01-01
Movie Co takhle svatba, princi? babička 1985-01-01
Movie O mrtvých jen dobře Dvořačka 1985-01-01
Series Černá země Sršáňka 1985-01-01
Movie Jako kníže Rohan Špátová 1984-01-08
Movie Vrabci z devátého poschodí Unknown 1981-01-01
Movie Zkouška 1981-01-01
Movie Pohádka o mokrosuchém štěstí Unknown 1981-03-23
Movie The Hit Lukešová 1980-04-01
Movie Don't Take the Sweater Off Recepční 1980-07-30
Movie Kam nikdo nesmí Valenta's mother (voice) 1979-11-16
Movie Julie pod balkonem Unknown 1978-01-01
Movie Smuteční hudba za padlé hrdiny Unknown 1977-07-24
Movie Na rohu kousek od metra Passenger 1977-01-01
Movie A Girl Fit to Be Killed Paní Černá 1976-03-31
Movie O Emínce a Havlíčkovi 1974-01-01
Movie Bližní na tapetě: Výlet do neznáma Unknown 1974-01-01
Movie Magnolia Unknown 1972-01-01
Movie Homolka and Pocketbook Dernáčková 1972-01-01
Movie Medvěd pro hosta Unknown 1972-09-10
Movie Jak se dělá televizní soutěž Unknown 1971-01-01
Movie Krkonošské hromování Unknown 1971-12-24
Movie Jak se dělá divadlo Unknown 1970-09-24
Movie Kapacita Unknown 1970-01-01
Movie Funeral Ceremony 1969-01-01
Movie Královský omyl 1968-12-30
Movie The Murderer Hides His Face Králová, správcova žena 1966-10-28
Movie Hrdina má strach sekretářka 1966-06-24
Movie Romance štědrovečerní 1963-12-26
Movie Escape from the Shadows Tenants 1959-03-06