Image of Ella Šárková

Ella Šárková

Sorry, couldn't find any biography for Ella Šárková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 23, 1907
Movie/TV Credits:
21
First Appeared:
In the movie Pudr a benzin 1932-01-15
Latest Project:
Movie Alfons Karásek v lázních 1971-01-01
Known For
Poster of Alfons Karásek v lázních
Poster of Pancho se žení
Poster of Diagnosa X
Poster of Pepina Rejholcová
Filmography
Movie Alfons Karásek v lázních Unknown 1971-01-01
Movie From My Life laundress 1955-10-28
Movie Housle a sen 1947-01-31
Movie Magical River 1946-01-25
Movie Pancho se žení 1946-09-27
Movie Sobota Johnova žena 1945-01-12
Movie Lucerna Claire 1938-11-09
Movie Třetí zvonění Muša 1938-02-04
Movie Jarní písnička Unknown 1938-02-04
Movie Důvod k rozvodu pokojská 1937-08-20
Movie Polibek ve sněhu Unknown 1935-03-29
Movie Raging Barbora Bobby 1935-04-12
Movie Diagnosa X Lilo 1934-02-09
Movie Z bláta do louže Irena 1934-04-06
Movie Hudba srdcí Ela 1934-09-28
Movie Sněhurka a sedm trpaslíků Unknown 1933-01-01
Movie Pobočník Jeho Výsosti 1933-04-14
Movie Pudr a benzin Marta Malá 1932-01-15
Movie Sňatková kancelář Lydie 1932-03-11
Movie Zlaté ptáče Unknown 1932-06-17
Movie Pepina Rejholcová Fizullíni 1932-10-14