Image of Václav Trégl

Václav Trégl

Sorry, couldn't find any biography for Václav Trégl. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 10, 1902
Movie/TV Credits:
125
First Appeared:
In the movie Pudr a benzin 1932-01-15
Latest Project:
Movie We'll Kick Up a Fuss Tomorrow, Darling... 1976-11-01
Known For
Poster of We'll Kick Up a Fuss Tomorrow, Darling...
Poster of Alfons Karásek v lázních
Poster of Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku
Poster of Kudy kam?
Filmography
Movie Secluded, Near Woods Vondruška 1976-09-01
Movie We'll Kick Up a Fuss Tomorrow, Darling... starý soused v paneláku 1976-11-01
Movie Tetička za všechny peníze Unknown 1973-01-01
Movie Women Offside 1971-03-27
Movie Alfons Karásek v lázních Unknown 1971-01-01
Movie Kapacita Unknown 1970-01-01
Movie Ta slepička kropenatá Unknown 1970-07-22
Movie Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku sluha Haštal 1970-12-31
Movie Tchýně Unknown 1969-01-01
Movie The Stolen Airship Unknown 1967-04-28
Movie O princezně, která pořád vařila Unknown 1967-05-14
Movie Lidé z maringotek Unknown 1966-01-01
Movie O chytré princezně 1966-06-01
Movie Poklad byzantského kupce řídící Chlupáček 1966-04-13
Movie Horký vzduch Józa 1965-01-01
Movie The White Lady Blažek 1965-09-24
Movie Courage for Every Day Old Man 1964-01-01
Movie A Star Travels South Customs officer #1 1964-05-15
Movie The Dynamite Watcher 1963-10-04
Movie The Fabulous Baron Munchausen Sailor 1962-09-21
Movie The Pilgrimage to the Holy Virgin 1961-05-19
Movie Darbujan and Pandrhola řezník 1960-06-10
Movie Těžká Barbora setník 1960-06-13
Movie The Young Lady from the Riverside Unknown 1959-12-25
Movie Kasaři doorman Horák 1958-06-07
Movie Of Things Supernatural Unknown 1958-01-01
Movie I Dutifully Report průvodčí ve vlaku 1958-01-03
Movie Johnny's Journey Unknown 1957-03-15
Movie Playing with the Devil 1957-04-26
Movie Florenc 13,30 dozing passengers 1957-12-27
Movie The Good Soldier Švejk nevinný vězeň 1957-08-23
Movie Jaroslav Hasek's Exemplary Cinematograph 1956-06-01
Movie Zaostřit prosím! delegate to the Minister 1956-12-25
Movie Kudy kam? Ferda 1956-11-09
Movie Hudba z Marsu Pořadatel 1955-05-27
Movie Muž v povětří Kořínek 1955-01-01
Movie Nechte to na mně Unknown 1955-12-23
Movie Comedians Hospodský 1954-04-16
Movie The Circus Will Be Unknown 1954-10-15
Movie Frona innkeeper 1954-09-26
Movie The Secret of Blood Kolonka 1953-01-15
Movie The Magical Hat 1953-07-03
Movie The Emperor and the Golem The Emperor's Servant 1952-01-04
Movie Hasek’s Tales from the Old Monarchy pastejř 1952-12-25
Movie Temno Unknown 1951-08-24
Movie Zvony z rákosu 1950-01-19
Movie Hostinec „U kamenného stolu“ host 1949-09-23
Movie Muzikant 1948-05-21
Movie Nikola Šuhaj Unknown 1947-02-28
Movie Poslední mohykán Unknown 1947-09-05
Movie Three Pals Beran 1947-12-25
Movie Nevíte o bytě? Unknown 1947-11-14
Movie 13. revír 1946-03-08
Movie Průlom Unknown 1946-06-04
Movie The Adventurous Bachelor Češpivo 1946-09-06
Movie Právě začínáme Kacaba 1946-11-08
Movie Malé hodnoty Unknown 1944-01-01
Movie Kouříme domovinu Unknown 1944-01-01
Movie Počestné paní pardubické Unknown 1944-10-06
Movie Barbora Hlavsová tkadlec Oldřich 1943-01-15
Movie Ryba na suchu penzista Tichý 1942-09-11
Movie Pro kamaráda 1941-01-31
Movie Peřeje 1941-02-21
Movie Střevíčky slečny Pavlíny Unknown 1941-01-01
Movie Provdám svou ženu Ducánkův soused 1941-08-08
Movie The Incendiary's Daughter Martin 1941-03-21
Movie Z českých mlýnů Kačaba 1941-11-19
Movie Station Master Unknown 1941-04-12
Movie Artur a Leontýna sluha Karásek 1940-08-16
Movie Život je krásný pan domácí 1940-12-20
Movie Burian the Liar lesník Patočka 1940-09-13
Movie Soud boží Tomeš 1939-01-06
Movie Zborov Karel Ledvina 1939-01-06
Movie Vzhůru nohama Unknown 1939-01-07
Movie Veselá bída Václav Pekárek 1939-05-26
Movie Hvězda z poslední štace Jozífek 1939-04-07
Movie He Stood at the Till Klucek - Patient 1939-02-10
Movie A Step into the Darkness Valentin the Valet 1938-02-17
Movie Klatovští dragouni Jabůrek 1938-02-25
Movie Lízin let do nebe školník 1938-02-12
Movie Holka nebo kluk? Anatol Kropáček 1938-02-03
Movie Milování zakázáno Marconi / Josef Marek 1938-03-04
Movie Třetí zvonění Josef Kaštyl 1938-02-04
Movie Armádní dvojčata Karel Svědínek 1938-02-04
Movie Pán a sluha Václav Mourek 1938-09-30
Movie Andula vyhrála Unknown 1938-12-02
Movie Pozor straší Dominik 1938-12-23
Movie Naši furianti Matěj Šumbal 1938-03-04
Movie School Is the Foundation of Life profesor matematiky Ludvík Koďousek 1938-11-11
Movie Včera neděle byla Josef Šetela 1938-03-11
Movie Duchacek Will Fix It 1938-06-03
Movie The Merry Wives Executioner 1938-09-16
Movie Harmonika Emčin dědeček 1937-04-16
Movie Advokátka Věra Unknown 1937-04-30
Movie Rozvod paní Evy taxikář Václav Horáček 1937-03-12
Movie Děvče za výkladem Pírko 1937-05-07
Movie Lidé pod horami Jozífek Zedníček 1937-03-18
Movie Battalion František Vondruška 1937-10-01
Movie Jarčin profesor Rašek 1937-08-13
Movie Poslíček lásky Heřman Fábera 1937-12-07
Movie Kříž u potoka Holý 1937-10-08
Movie Kariéra matky Lízalky Holopírek 1937-09-10
Movie Důvod k rozvodu exekutor 1937-08-20
Movie Ulička v ráji majitel střelnice 1936-09-25
Movie Světlo jeho očí Ondřej 1936-03-06
Movie Švadlenka Houžvička 1936-11-27
Movie Páter Vojtěch Mařánek 1936-12-18
Movie Tvoje srdce inkognito Josef Šafránek 1936-11-27
Movie Vojnarka Brožek 1936-12-04
Movie Long Live with Dearly Departed Baltazar 1935-02-08
Movie Hrdina jedné noci Jarda, nezaměstnaný 1935-04-19
Movie Pan otec Karafiát Unknown 1935-08-02
Movie Jedenácté přikázání švec Pecka 1935-08-30
Movie Poslední muž školník Rejsek 1934-10-05
Movie Pán na roztrhání Filip 1934-06-22
Movie Jägerblut 1934-01-01
Movie Mazlíček soused 1934-03-23
Movie Heave-Ho! 1934-10-26
Movie U nás v Kocourkově holič 1934-11-23
Movie Polská krev Dymsza 1934-12-21
Movie Na Svatém Kopečku 1934-12-26
Movie Don't Make Grandpa Angry sluha 1934-12-21
Movie The Inspector-General Chlestakovův sluha 1933-09-29
Movie U svatého Antoníčka 1933-10-27
Movie Pudr a benzin Unknown 1932-01-15