Image of Dana Batulková

Dana Batulková

Dana Batulková is an actress.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 16, 1958 In Prague - Czechoslovakia
Movie/TV Credits:
19
First Appeared:
In the movie Jamamba 1985-01-01
Latest Project:
Series Slunečná 2020-01-11
Known For
Poster of Bikers
Poster of Čapkovy kapsy
Poster of Vrať se do hrobu!
Poster of Když hraje klarinet
Filmography
Series Slunečná Lída Vacková 2020-01-11
Movie Summer with the gentleman 2019-02-14
Series Som mama Unknown 2018-09-05
Movie Bikers Jarka 2017-10-19
Movie Husband to Rent Unknown 2014-12-25
Movie Bastardi III Státní zástupkyně 2012-09-20
Series Čapkovy kapsy Unknown 2011-09-04
Movie Venice Lillian - Karolina's private tutor 2010-06-11
Series Comeback Marcelka Divicová 2008-09-04
Series Hraběnky 2007-09-03
Movie O dívce, která šlápla na chléb Matka 2007-12-25
Movie Poe a vražda krásné dívky 1996-01-01
Movie Vrať se do hrobu! Jana Jakoubková 1989-01-01
Movie Nedosněné sny 1989-03-01
Movie Ten zázračný dotek lásky Unknown 1988-02-27
Movie Zatmění všech sluncí účetní Zantová 1987-08-26
Movie Návštěvní hodiny Unknown 1986-01-01
Movie Jamamba Gejša 1985-01-01
Movie Když hraje klarinet 1985-01-01