Image of Vladimír Čapka

Vladimír Čapka

Sorry, couldn't find any biography for Vladimír Čapka. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 9, 1952 In Přerov, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
16
First Appeared:
In the series Bakaláři 1972-02-19
Latest Project:
Movie Zátopek 2021-08-26
Known For
Poster of Poldové a nemluvně
Poster of Dvanáct měsíčků
Poster of Udělení milosti se zamítá
Poster of Smrt z laboratoře
Filmography
Movie Zátopek Unknown 2021-08-26
Series Poldové a nemluvně Unknown 2020-01-10
Movie Dvanáct měsíčků Unknown 2012-12-24
Movie Kráska a netvor 1950 kapitán Janda 2011-10-23
Movie Sráči Unknown 2011-11-06
Movie Nepolepšitelný Unknown 2009-11-29
Movie Comeback Unknown 2006-12-03
Movie The City of the Sun exekutor 2005-04-19
Movie Každý den karneval Unknown 2005-11-27
Movie Udělení milosti se zamítá Unknown 2002-06-09
Movie The Emperor and the Drummer Vrchní správce 1998-10-29
Movie Konto separato Unknown 1997-01-15
Movie Nález Unknown 1991-01-01
Movie Mimořádný případ Unknown 1988-01-01
Movie Smrt z laboratoře Unknown 1987-01-01
Series Bakaláři Unknown 1972-02-19