Image of Hermína Vojtová

Hermína Vojtová

Sorry, couldn't find any biography for Hermína Vojtová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Nov 12, 1890
Movie/TV Credits:
88
First Appeared:
In the movie Otec Kondelík a ženich Vejvara I. 1926-11-05
Latest Project:
Movie Zapomenutý čert 1964-01-01
Known For
Poster of Host do domu
Poster of Za ranních červánků
Poster of Young Love
Poster of Životem vedla je láska
Filmography
Movie Zapomenutý čert bába 1964-01-01
Movie Osení 1961-05-26
Movie Of Things Supernatural (segment "Glorie") 1959-01-09
Movie Taková láska Woman at the train station 1959-10-02
Movie Bomba Prokop's mother 1958-01-01
Movie Páté kolo u vozu Grandmother in editor's office #1 1958-04-18
Movie Johnny's Journey 1957-03-15
Movie Legend of Love 1957-08-09
Movie School for Fathers Bad mother 1957-11-08
Movie Vina Vladimíra Olmera Zikmundová 1956-10-26
Movie Jan Hus artist's summoner 1955-04-29
Movie Frona Team Member 1954-09-26
Movie The Best Man trafikantka Strnadová 1954-12-25
Movie Nástup 1953-05-01
Movie Hasek’s Tales from the Old Monarchy Zena u obchodu 1952-12-25
Movie Zvony z rákosu 1950-01-19
Movie Žízeň Hánková 1950-03-24
Movie Veliká příležitost Unknown 1950-04-14
Movie Lost in the Suburbs 1949-01-28
Movie Red Lizard 1949-02-11
Movie Léto Kabrnová 1949-04-08
Movie O ševci Matoušovi Unknown 1948-03-26
Movie Muzikant 1948-05-21
Movie Až se vrátíš... 1948-11-23
Movie Warriors of Faith raněná husitská žena 1947-03-28
Movie Nikola Šuhaj 1947-02-28
Movie A Week in the Quiet House Unknown 1947-08-22
Movie Nerozumím 1947-10-10
Movie Prstýnek Sochorova první tchyně 1945-02-16
Movie Kluci na řece 1944-08-25
Movie Jarní píseň 1944-11-17
Movie Čtrnáctý u stolu Unknown 1943-09-24
Movie Městečko na dlani 1942-09-18
Movie Host do domu 1942-08-21
Movie Přijdu hned 1942-12-25
Movie Rukavička 1941-01-01
Movie Pro kamaráda 1941-01-31
Movie Za tichých nocí 1941-01-17
Movie Pantáta Bezoušek Zuranova sestra Bubačka 1941-11-07
Movie Preludium 1941-12-25
Movie Jan Cimbura Unknown 1941-11-21
Movie Směry života 1940-02-15
Movie Přítelkyně pana ministra 1940-03-22
Movie May Fairy Tale matka Cilky 1940-01-01
Movie Madla zpívá Evropě 1940-03-29
Movie To byl český muzikant Dolejšová 1940-02-09
Movie Prosím, pane profesore! 1940-09-13
Movie Muzikantská Liduška Krejzová 1940-06-07
Movie Minulost Jany Kosinové 1940-09-27
Movie Poslední Podskalák Krátká 1940-10-18
Movie Artur a Leontýna teta Fanynka 1940-08-16
Movie Humoreska Hupková 1939-08-11
Movie Paní Morálka kráčí městem představená sirotčince 1939-03-31
Movie Lízino štěstí 1939-02-10
Movie Bílá jachta ve Splitu Marfa 1939-08-25
Movie Dvojí život Svobodová 1939-08-25
Movie Man from the Unknown 1939-12-22
Movie Nevinná 1939-11-24
Movie Tulák Macoun 1939-09-01
Movie Včera neděle byla Cibulková 1938-03-11
Movie Naši furianti Marijánka Šumbalová 1938-03-04
Movie Otec Kondelík a ženich Vejvara 1938-01-14
Movie Její pastorkyně rychtářova žena 1938-03-11
Movie Lízin let do nebe 1938-02-12
Movie The Way of the Cross Staňková 1938-04-15
Movie Bláhové děvče 1938-10-18
Movie Ideál septimy profesorka dějepisu 1938-09-16
Movie Bílá vrána 1938-09-09
Movie The World Where One Goes Begging 1938-06-17
Movie Srdce na kolejích 1937-04-27
Movie Harmonika Pavelková 1937-04-16
Movie Kariéra matky Lízalky 1937-09-10
Movie Poslíček lásky 1937-12-07
Movie Blackmailer Nováková 1937-11-26
Movie Mother-Hen 1937-09-24
Movie Děti veliké lásky Unknown 1936-11-13
Movie Pozdní láska Hromasová 1935-06-07
Movie Maryša Lisalka (Mrs. Lisal) 1935-03-01
Movie Pokušení paní Antonie ředitelka hospodářského spolku 1934-08-31
Movie U nás v Kocourkově manželka starosty 1934-11-23
Movie Za ranních červánků Unknown 1934-10-26
Movie Young Love Paul's Mother 1933-10-13
Movie Dům na předměstí Šupitova žena 1933-10-20
Movie Zapadlí vlastenci 1932-10-28
Movie Životem vedla je láska Unknown 1928-11-28
Movie The Old Man Bezousek Woman at the Railroad Station 1927-01-14
Movie Otec Kondelík a ženich Vejvara II. 1927-02-11
Movie Otec Kondelík a ženich Vejvara I. Unknown 1926-11-05