Image of František Paul

František Paul

Sorry, couldn't find any biography for František Paul. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 28, 1898
Movie/TV Credits:
72
First Appeared:
In the movie U svatého Antoníčka 1933-10-27
Latest Project:
Movie Přehlídce velím já! 1969-06-20
Known For
Poster of The Blue Star Hotel
Poster of Dva týdny štěstí
Poster of Paní Kačka zasahuje...
Poster of Tři kroky od těla
Filmography
Movie Přehlídce velím já! vrátný 1969-06-20
Movie Playing with the Devil 1957-04-26
Movie Nechte to na mně Unknown 1955-12-23
Movie The Poacher's Foster Daughter or Noble Millionaire MUDr. Lexa Otok 1949-04-01
Movie Parohy Karel 1947-10-10
Movie Průlom Unknown 1946-06-04
Movie Velký případ Unknown 1946-12-20
Movie The Avalanche Unknown 1946-07-05
Movie Neviděli jste Bobíka? Josef Pepíček 1944-09-15
Movie Valentin Dobrotivý pojišťovací agent 1942-07-31
Movie Gabriela 1942-02-13
Movie Karel a já šofér 1942-12-04
Movie Ryba na suchu Žužla 1942-09-11
Movie Městečko na dlani 1942-09-18
Movie Velká přehrada 1942-10-16
Movie Rukavička 1941-01-01
Movie Lawyer of the Poor Randák 1941-05-02
Movie Peřeje 1941-02-21
Movie The Blue Star Hotel 1941-08-29
Movie The Hard Life of an Adventurer 1941-11-28
Movie Preludium 1941-12-25
Movie Směry života Donát 1940-02-15
Movie To byl český muzikant Václav Vocásek 1940-02-09
Movie Srdce v celofánu 1940-01-05
Movie Přítelkyně pana ministra velkoobchodník Hrubý 1940-03-22
Movie The Girl in Blue 1940-01-26
Movie Vy neznáte Alberta Unknown 1940-03-22
Movie Život je krásný policejní komisař 1940-12-20
Movie Madla zpívá Evropě Voříšek 1940-03-29
Movie Artur a Leontýna prokurista u Drmolů 1940-08-16
Movie Dva týdny štěstí vrchní číšník 1940-11-29
Movie Okénko do nebe Unknown 1940-04-19
Movie Dceruška k pohledání Tříska 1940-04-12
Movie Hvězda z poslední štace 1939-04-07
Movie Dědečkem proti své vůli Kalina 1939-08-04
Movie Kdybych byl tátou Vitouš 1939-03-10
Movie Vzhůru nohama Unknown 1939-01-07
Movie Slávko nedej se! Unknown 1939-01-20
Movie Bílá jachta ve Splitu Sekulič 1939-08-25
Movie Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo Brouček 1939-03-10
Movie Mořská panna 1939-12-01
Movie Žabec 1939-12-22
Movie Tulák Macoun Unknown 1939-09-01
Movie Paní Kačka zasahuje... poštmistr 1939-12-08
Movie Nevinná 1939-11-24
Movie Kristian 1939-09-08
Movie Jiný vzduch Pavelka 1939-10-13
Movie U svatého Matěje Pazdera 1939-10-27
Movie Vandiny trampoty Edgar Valach 1938-09-02
Movie Ztratila se Bílá paní Vaňousek 1938-03-25
Movie Co se šeptá Nečas 1938-09-27
Movie Pozor straší Unknown 1938-12-23
Movie Bláhové děvče Unknown 1938-10-18
Movie Jarka a Věra ing. Jankovec 1938-12-02
Movie Svatební cesta Tonelli 1938-10-28
Movie Tři muži ve sněhu ředitel hotelu 1936-06-26
Movie Sextánka MUDr. Müller 1936-03-13
Movie Divoch Theodor Pechan 1936-08-04
Movie Irčin románek Ing. Harry Peters 1936-09-11
Movie Raging Barbora Pavel Stehlík 1935-04-12
Movie Pan otec Karafiát Unknown 1935-08-02
Movie Grandhotel Nevada Fiala 1935-01-18
Movie První políbení Unknown 1935-08-23
Movie Vdavky Nanynky Kulichovy Saloupek 1935-12-25
Movie Studentská máma Toman 1935-09-20
Movie Tři kroky od těla Ferda Říha 1934-08-24
Movie Žena, která ví, co chce Anatol Veverka 1934-08-17
Movie Hudba srdcí Billy 1934-09-28
Movie Heave-Ho! 1934-10-26
Movie Dokud máš maminku Bělík 1934-10-19
Movie Za ranních červánků Tomeš 1934-10-26
Movie U svatého Antoníčka Unknown 1933-10-27