Image of Přemysl Pražský

Přemysl Pražský

Sorry, couldn't find any biography for Přemysl Pražský. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 24, 1893
Movie/TV Credits:
55
First Appeared:
In the movie Akord smrti 1919-08-24
Latest Project:
Movie The Girl in Blue 1940-01-26
Known For
Poster of Fidlovačka
Poster of White Paradise
Poster of Neznámá kráska
Poster of Akord smrti
Filmography
Movie The Girl in Blue 1940-01-26
Movie Bílá jachta ve Splitu 1939-08-25
Movie Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo 1939-03-10
Movie Tulák Macoun 1939-09-01
Movie Veselá bída 1939-05-26
Movie U svatého Matěje 1939-10-27
Movie Mořská panna 1939-12-01
Movie Kristian 1939-09-08
Movie The Hordubals 1938-01-21
Movie Long Live with Dearly Departed Unknown 1935-02-08
Movie Život vojenský – život veselý Unknown 1934-06-08
Movie Žena, která ví, co chce Inspector 1934-08-17
Movie Z bláta do louže Unknown 1934-04-06
Movie Hudba srdcí 1934-09-28
Movie Tři kroky od těla komisař Monier 1934-08-24
Movie Dokud máš maminku 1934-10-19
Movie Heave-Ho! 1934-10-26
Movie The Inspector-General Unknown 1933-09-29
Movie Life Is a Dog penězokaz 1933-12-01
Movie The Good Soldier Schweik 1932-01-13
Movie Načeradec, král kibiců žebrák 1932-02-12
Movie Právo na hřích Unknown 1932-09-02
Movie Děvčátko, neříkej ne! návštěvník módní přehlídky 1932-02-19
Movie Lelíček in the Services of Sherlock Holmes Minister 1932-03-25
Movie Karel Havlíček Borovský 1931-09-25
Movie On a jeho sestra 1931-04-03
Movie Miláček pluku Unknown 1931-08-31
Movie The Robber Unknown 1931-11-27
Movie Třetí rota 1931-12-25
Movie Plukovník Švec Unknown 1930-02-14
Movie St. Wenceslas Unknown 1930-04-04
Movie Fidlovačka 1930-12-25
Movie Ve dvou se to lépe táhne Unknown 1928-09-11
Movie Josef Kajetán Tyl 1926-01-29
Movie Švejk na frontě Unknown 1926-10-15
Movie Hraběnka z Podskalí 1926-03-05
Movie Vdavky Nanynky Kulichovy Unknown 1925-06-12
Movie White Paradise Unknown 1924-08-01
Movie The Kidnapping of Fux the Banker Unknown 1923-12-31
Movie Problematický gentleman Unknown 1923-01-25
Movie Neznámá kráska 1922-01-01
Movie O velkou cenu Unknown 1922-11-03
Movie Stíny 1922-03-10
Movie Děti osudu Unknown 1921-09-01
Movie Dvě matky 1921-02-05
Movie Ukřižovaná Unknown 1921-09-16
Movie Děvče ze Stříbrné Hranice Unknown 1921-06-03
Movie Poisoned Light Martin Bálek 1921-10-21
Movie Kříž u potoka Unknown 1921-12-30
Movie Souboj s Bohem Unknown 1921-11-11
Movie Dáma s malou nožkou Unknown 1920-02-05
Movie Sněženky 1920-06-18
Movie Akord smrti Unknown 1919-08-24
Movie Divoká Maryna 1919-10-03
Movie Láska je utrpením Unknown 1919-10-03