Image of Luigi Hofman

Luigi Hofman

Sorry, couldn't find any biography for Luigi Hofman. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 8, 1879
Movie/TV Credits:
59
First Appeared:
In the movie Ošálená komtesa Zuzana 1918-01-01
Latest Project:
Movie Žena, která ví, co chce 1934-08-17
Known For
Poster of The Sins of Love
Poster of Řina
Poster of Akord smrti
Poster of Oklamaný hypnotisér Swengali
Filmography
Movie Žena, která ví, co chce Party Guest 1934-08-17
Movie Tisíc za jednu noc Unknown 1933-02-03
Movie Okénko host v baru 1933-03-03
Movie S vyloučením veřejnosti Unknown 1933-09-08
Movie Její lékař Rybák 1933-12-12
Movie Dobrý tramp Bernášek 1933-11-24
Movie Young Love Guest in the hotel 1933-10-13
Movie Your Money or Your Life 1932-10-14
Movie Děvčátko, neříkej ne! návštěvník módní přehlídky 1932-02-19
Movie Pepina Rejholcová Unknown 1932-10-14
Movie Právo na hřích Unknown 1932-09-02
Movie Zapadlí vlastenci 1932-10-28
Movie Písničkář 1932-11-25
Movie Anton Spelec, Sharp-Shooter Man with Top Hat 1932-12-16
Movie Sestra Angelika Unknown 1932-10-28
Movie Poslední bohém (uncredited) 1931-08-21
Movie Miláček pluku Unknown 1931-08-31
Movie Karel Havlíček Borovský 1931-09-25
Movie Psohlavci 1931-09-18
Movie Plukovník Švec Unknown 1930-02-14
Movie St. Wenceslas Unknown 1930-04-04
Movie Z českých mlýnů 1929-07-05
Movie Adjunkt Vrba Unknown 1929-12-13
Movie Horské volání S. O. S. 1929-08-09
Movie The Sins of Love 1929-10-25
Movie Boží mlýny Unknown 1929-11-22
Movie Bahno Prahy 1928-03-30
Movie Haničko, co s tebou bude...? 1928-03-09
Movie Krásná vyzvědačka 1928-03-09
Movie Životem vedla je láska Unknown 1928-11-28
Movie Pohorská vesnice 1928-11-02
Movie The Old Man Bezousek Conductor 1927-01-14
Movie Irča v hnízdečku Unknown 1927-04-22
Movie Dobrý voják Švejk 1926-02-12
Movie Řina 1926-11-19
Movie Chyťte ho! Unknown 1925-01-01
Movie Lešetínský kovář 1925-02-27
Movie Z českých mlýnů 1925-11-13
Movie Vdavky Nanynky Kulichovy Unknown 1925-06-12
Movie Šest mušketýrů Unknown 1925-10-23
Movie Čarovné oči 1924-02-22
Movie Píseň života Unknown 1924-10-11
Movie Likérová princeznička Unknown 1923-06-08
Movie Muž bez srdce Buttler 1923-10-26
Movie Nad propastí Unknown 1922-03-03
Movie Stíny 1922-03-10
Movie Manželé paní Mileny Unknown 1922-07-28
Movie Koryatovič 1922-11-09
Movie O velkou cenu Unknown 1922-11-03
Movie Arrival from the Darkness Butler / Father of Alena 1921-10-14
Movie Zpěv zlata Unknown 1921-01-21
Movie Zelený automobil Unknown 1921-12-10
Movie Cesty k výšinám Unknown 1921-12-22
Movie Komediantka Unknown 1920-06-05
Movie Oklamaný hypnotisér Swengali Unknown 1919-04-04
Movie A vášeň vítězí Unknown 1919-02-18
Movie Sivooký démon Unknown 1919-06-29
Movie Akord smrti Unknown 1919-08-24
Movie Ošálená komtesa Zuzana strýc 1918-01-01