Image of Jindřich Plachta

Jindřich Plachta

Sorry, couldn't find any biography for Jindřich Plachta. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 1, 1899 In Pilsen, Czech Republic
Movie/TV Credits:
115
First Appeared:
In the movie Dobrý voják Švejk 1926-02-12
Latest Project:
Movie Večery s Jindřichem Plachtou 1954-03-05
Known For
Poster of Večery s Jindřichem Plachtou
Poster of Tonka of the Gallows
Poster of Father Vojtech
Poster of The Old Man Bezousek
Filmography
Movie Večery s Jindřichem Plachtou (archive footage) 1954-03-05
Movie Karhanova parta Ferda Fikejs 1951-03-23
Movie Zvony z rákosu Unknown 1950-01-19
Movie Red Lizard Unknown 1949-02-11
Movie Pan Novák pan Novák 1949-06-10
Movie Dravci Antonín Carda 1948-04-30
Movie Nevíte o bytě? Unknown 1947-11-14
Movie Magical River Filip Čtverylka 1946-01-25
Movie Průlom Unknown 1946-06-04
Movie Hrdinové mlčí Unknown 1946-10-04
Movie Právě začínáme František Diviš 1946-11-08
Movie Pancho se žení Unknown 1946-09-27
Movie Prstýnek doktor 1945-02-16
Movie U pěti veverek domácí Josef Houbička 1944-02-25
Movie Skalní plemeno Kedles 1944-03-17
Movie Kluci na řece Andělín Timtělo 1944-08-25
Movie Počestné paní pardubické Pálka 1944-10-06
Movie Jarní píseň Unknown 1944-11-17
Movie Barbora Hlavsová penzista Žanta 1943-01-15
Movie Žíznivé mládí převozník Václav Král 1943-10-15
Movie Gabriela Kudrna 1942-02-13
Movie Host do domu Sylvestr Novák 1942-08-21
Movie Městečko na dlani Janek Pudeš 1942-09-18
Movie Karel a já drožkář Šourek 1942-12-04
Movie Lawyer of the Poor Jakub Marvan 1941-05-02
Movie Turbina Zouplna 1941-10-17
Movie Nebe a dudy skalák Fábera 1941-10-31
Movie Z českých mlýnů Josef Šafránek 1941-11-19
Movie Pantáta Bezoušek Karbulka 1941-11-07
Movie Konečně sami Vinca Máček 1940-07-05
Movie Štěstí pro dva Pěnička 1940-08-16
Movie Pelikán má alibi Máček 1940-10-04
Movie Druhá směna Jančar 1940-12-20
Movie Kdybych byl tátou Antonín Adamička 1939-03-10
Movie Vzhůru nohama Provazník 1939-01-07
Movie Hvězda z poslední štace Černý Petr 1939-04-07
Movie Svátek věřitelů Kolčava 1939-10-13
Movie Dobře situovaný pán Vojtíšek 1939-09-08
Movie Journey Into the Depth of the Student's Soul profesor přírodopisu Matulka 1939-10-31
Movie Naši furianti Valentin Bláha 1938-03-04
Movie Milování zakázáno Emil Netušil 1938-03-04
Movie Armádní dvojčata Vendelín Křídlo 1938-02-04
Movie Ztratila se Bílá paní Sojka 1938-03-25
Movie Pán a sluha Vlastimil Chytráček 1938-09-30
Movie Děti na zakázku Benjamin Zoubek 1938-03-25
Movie Ideál septimy Jindřich Tůma 1938-09-16
Movie Bílá vrána Filomen Dubanský 1938-09-09
Movie Slečna matinka Rafael Klučina 1938-08-19
Movie Důvod k rozvodu Jan 1937-08-20
Movie Jarčin profesor Petr Lašek 1937-08-13
Movie Camel Through The Eye Of A Needle Pavel Bezchyba 1937-01-19
Movie Karel Hynek Mácha Unknown 1937-09-15
Movie Láska a lidé James Brown 1937-07-25
Movie Harmonika Bořivoj Bulín 1937-04-16
Movie Poručík Alexander Rjepkin Antonín Sakař 1937-09-24
Movie Poslíček lásky Zvoníček 1937-12-07
Movie History of Philosophy Mayor Roubinek 1937-11-05
Movie Kříž u potoka Unknown 1937-10-08
Movie Ze všech jediná James Brown 1937-11-05
Movie Jánošík Unknown 1936-01-17
Movie Tři muži ve sněhu Jan Náprstek 1936-06-26
Movie Komediantská princezna první radní 1936-02-06
Movie Vojnarka Jan Hruška 1936-12-04
Movie Uličnice továrník Vydra 1936-10-23
Movie Na růžích ustláno Rudolf Haugwitz 1935-01-25
Movie Raging Barbora Ludvík Mráz 1935-04-12
Movie Jedenácté přikázání Emanuel Střela 1935-08-30
Movie Vdavky Nanynky Kulichovy Stanislav Myslikovský 1935-12-25
Movie Bezdětná Dr. Borek 1935-11-08
Movie Zlatá Kateřina Pěnkava 1934-02-23
Movie Z bláta do louže Jakub Suldovský 1934-04-06
Movie Na Svatém Kopečku Jakub 1934-12-26
Movie U nás v Kocourkově Jalovec 1934-11-23
Movie Vražda v Ostrovní ulici Klubíčko 1933-03-24
Movie Dům na předměstí hokynář Jan Mejstřík 1933-10-20
Movie Její lékař Jan Janata 1933-12-12
Movie On the Sunnyside Unknown 1933-12-01
Movie Děvčátko, neříkej ne! detektiv Antonín Pejsek 1932-02-19
Movie Obrácení Ferdyše Pištory Unknown 1932-01-01
Movie Před maturitou Kleč 1932-09-09
Movie Sňatková kancelář Kubr 1932-03-11
Movie Anton Spelec, Sharp-Shooter Kukacka 1932-12-16
Movie Černý plamen Unknown 1931-05-15
Movie The Case of Colonel Redl Unknown 1931-02-20
Movie On a jeho sestra Unknown 1931-04-03
Movie Muži v offsidu krejčí Habásko 1931-09-11
Movie Business in Distress sluha Puntík / anděl ve snu 1931-10-16
Movie Třetí rota Unknown 1931-12-25
Movie Tonka of the Gallows Cabman 1930-02-27
Movie St. Wenceslas Unknown 1930-04-04
Movie Pasák holek Unknown 1930-05-02
Movie Imperial and Royal Field Marshal Unknown 1930-10-24
Movie Such Is Life Tailor 1930-05-09
Movie Fidlovačka Jammerweil 1930-12-25
Movie Neviňátka Unknown 1929-03-01
Movie Sündenfall Unknown 1929-01-04
Movie Father Vojtech Musician 1929-03-01
Movie Děvče z tabákové továrny Unknown 1929-01-11
Movie Známosti z ulice Unknown 1929-01-11
Movie Osudné noci Unknown 1929-05-03
Movie Tchán Kondelík a zeť Vejvara Unknown 1929-11-15
Movie Z českých mlýnů Unknown 1929-07-05
Movie Pramen lásky Unknown 1929-05-10
Movie Ve dvou se to lépe táhne Unknown 1928-09-11
Movie Spitzenhöschen und Schusterpech Unknown 1928-09-07
Movie Životem vedla je láska Unknown 1928-11-28
Movie Diebe Unknown 1928-12-04
Movie Otec Kondelík a ženich Vejvara II. Unknown 1927-02-11
Movie The Old Man Bezousek Pensioner 1927-01-14
Movie Loupežníci na Chlumu Unknown 1927-02-18
Movie The Lovers of an Old Criminal Unknown 1927-10-07
Movie Pražský kat Unknown 1927-12-02
Movie Dobrý voják Švejk Unknown 1926-02-12
Movie The Fake Sweetheart Wounded Man on Stretcher 1926-09-24
Movie Prach a broky Unknown 1926-09-03