Image of Jiří Plachý

Jiří Plachý

Sorry, couldn't find any biography for Jiří Plachý. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 29, 1899
Movie/TV Credits:
48
First Appeared:
In the movie Z českých mlýnů 1925-11-13
Latest Project:
Movie Brouk v hlavě 2020-09-11
Known For
Poster of Hasek’s Tales from the Old Monarchy
Poster of The Green Notebook
Poster of Jan Výrava
Poster of Ecstasy
Filmography
Movie Brouk v hlavě Carlos Homenides de Histangua 2020-09-11
Movie Apoštol národní zrady Narrator (voice) 2018-05-08
Movie Zločin v Polné prosecutor Schindler 2016-01-31
Series The Czech Century 2013-10-27
Movie Občan K. Commentary (voice) 2012-11-08
Movie Lakomec 2003-04-30
Movie Hřbitov pro cizince 1991-05-14
Movie Ohnivé ženy mezi námi kameraman 1987-12-29
Movie Bratři Kipové 1979-01-01
Series Jana Eyrová 1973-04-20
Movie Vlak do stanice Nebe 1972-12-01
Movie Dogs and People 1971-09-03
Movie Konec velké epochy Student 1966-03-23
Movie Plavecký mariáš 1953-04-24
Movie Nástup 1953-05-01
Movie Měsíc nad řekou Roskot 1953-08-28
Movie The Emperor and the Golem Edward Kelley 1952-01-04
Movie Mikoláš Aleš Schönborn 1952-01-11
Movie Hasek’s Tales from the Old Monarchy kořenář 1952-12-25
Movie Velké dobrodružství Unknown 1952-11-21
Movie Veselý souboj 1951-03-09
Movie The Green Notebook Brejcha 1949-01-07
Movie Distant Journey Abrahamovic 1949-06-01
Movie Hostinec „U kamenného stolu“ mistr Benno Mertens 1949-09-23
Movie Revoluční rok 1848 politik František August Brauner 1949-12-23
Movie Krakatit D'Hemon 1948-04-09
Movie Dravci Novotný 1948-04-30
Movie Warriors of Faith Oldřich z Rožmberka 1947-03-28
Movie Nikola Šuhaj 1947-02-28
Movie Parohy Edmond 1947-10-10
Movie Průlom 1946-06-04
Movie Srdce v celofánu Jan Kádner 1940-01-05
Movie Směry života Červenka 1940-02-15
Movie Zborov Rabas 1939-01-06
Movie Lízin let do nebe Sýkora 1938-02-12
Movie Jan Výrava Charvát 1938-01-28
Movie Druhé mládí 1938-10-07
Movie Bláhové děvče Heřman 1938-10-18
Movie Blackmailer Alfred Merhaut 1937-11-26
Movie Cácorka Julius Reban 1935-06-07
Movie Na růžích ustláno ing. Pavel Garden 1935-01-25
Movie Jedna z milionu JUDr. Miroslav Zeman 1935-02-22
Movie První políbení Unknown 1935-08-23
Movie Jedenácté přikázání nadporučík Jičínský 1935-08-30
Movie V tom domečku pod Emauzy 1934-03-23
Movie Pokušení paní Antonie dr. Ing. Domanský 1934-08-31
Movie Ecstasy Adam (voice) 1933-01-20
Movie Z českých mlýnů 1925-11-13