Image of Marie Blažková

Marie Blažková

Sorry, couldn't find any biography for Marie Blažková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 12, 1885 In Prague, Bohemia, Austria-Hungary [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
49
First Appeared:
In the movie Prach a broky 1926-09-03
Latest Project:
Movie Veselý souboj 1951-03-09
Known For
Poster of Alena
Poster of Mist on the Moors
Poster of Paní Morálka kráčí městem
Poster of Třetí rota
Filmography
Movie Veselý souboj Unknown 1951-03-09
Movie The Poacher's Foster Daughter or Noble Millionaire Anita Nováková 1949-04-01
Movie Lost in the Suburbs 1949-01-28
Movie Divá Bára 1949-04-29
Movie Nikola Šuhaj Unknown 1947-02-28
Movie Alena Unknown 1947-08-08
Movie Magical River Unknown 1946-01-25
Movie Hrdinové mlčí Unknown 1946-10-04
Movie Průlom Unknown 1946-06-04
Movie Prstýnek Sochorova druhá žena 1945-02-16
Movie Mist on the Moors Potužáková 1944-01-14
Movie Jarní píseň 1944-11-17
Movie Kluci na řece Terezie 1944-08-25
Movie Zlaté dno 1943-02-07
Movie Experiment 1943-09-03
Movie Městečko na dlani Trantincová 1942-09-18
Movie Muži nestárnou Unknown 1942-04-03
Movie Valentin Dobrotivý Troníčková, Valentinova bytná 1942-07-31
Movie Za tichých nocí Anna Trunečková 1941-01-17
Movie Provdám svou ženu Veronika Pospíšilová, hospodyně u Ducánka 1941-08-08
Movie A Charming Man 1941-07-04
Movie Night Moth 1941-10-10
Movie Pantáta Bezoušek hospodyně u Králiše 1941-11-07
Movie To byl český muzikant Unknown 1940-02-09
Movie Vy neznáte Alberta Bezděková 1940-03-22
Movie Muzikantská Liduška Veronika 1940-06-07
Movie May Fairy Tale Ríšova matka 1940-01-01
Movie Studujeme za školou Tomanova matka 1940-01-05
Movie Grandmother Mlynárka 1940-11-15
Movie Konečně sami Žáková 1940-07-05
Movie Minulost Jany Kosinové 1940-09-27
Movie Dva týdny štěstí matka Marty 1940-11-29
Movie Pacientka dr. Hegla 1940-08-30
Movie Paní Morálka kráčí městem Unknown 1939-03-31
Movie He Stood at the Till Vera's Mother 1939-02-10
Movie Eighteen Years Old 1939-04-21
Movie Lízino štěstí 1939-02-10
Movie Veselá bída babička 1939-05-26
Movie Journey Into the Depth of the Student's Soul Unknown 1939-10-31
Movie Dvojí život 1939-08-25
Movie Děti na zakázku Kroužilka 1938-03-25
Movie Holka nebo kluk? matka Bártů 1938-02-03
Movie Duchacek Will Fix It 1938-06-03
Movie Stříbrná oblaka profesorova žena 1938-09-16
Movie Neporažená armáda 1938-10-28
Movie Co se šeptá Nána 1938-09-27
Movie Osudná chvíle 1935-09-20
Movie Třetí rota Unknown 1931-12-25
Movie Prach a broky 1926-09-03