Image of R. A. Strejka

R. A. Strejka

Sorry, couldn't find any biography for R. A. Strejka. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 13, 1908
Movie/TV Credits:
28
First Appeared:
In the movie Rozpustilá noc 1935-04-05
Latest Project:
Movie Přiznání 1951-06-15
Known For
Poster of Přiznání
Poster of Průlom
Poster of Minulost Jany Kosinové
Poster of Lízino štěstí
Filmography
Movie Přiznání 1951-06-15
Movie V trestném území Hostinský 1951-01-12
Movie The Hen and the Sexton Unknown 1951-04-06
Movie Průlom 1946-06-04
Movie Pancho se žení 1946-09-27
Movie Peřeje 1941-02-21
Movie Směry života Jaroslav 1940-02-15
Movie Adam a Eva Pavel 1940-04-30
Movie Minulost Jany Kosinové 1940-09-27
Movie Prosím, pane profesore! Jaromír Tureček 1940-09-13
Movie Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo Alois 1939-03-10
Movie Lízino štěstí 1939-02-10
Movie V pokušení 1939-02-03
Movie Zborov Zámečník 1939-01-06
Movie Kristian 1939-09-08
Movie Mořská panna 1939-12-01
Movie Příklady táhnou Unknown 1939-08-25
Movie Journey Into the Depth of the Student's Soul septimán Antonín Peterka 1939-10-31
Movie Dobře situovaný pán 1939-09-08
Movie Stříbrná oblaka 1938-09-16
Movie Klapzubova XI. 1938-09-02
Movie Ideál septimy Unknown 1938-09-16
Movie Pod jednou střechou Unknown 1938-10-21
Movie School Is the Foundation of Life septimán Tonda Holous 1938-11-11
Movie Rozpustilá noc Unknown 1935-04-05
Movie Pozdní láska 1935-06-07
Movie Bezdětná Jan 1935-11-08
Movie Král ulice 1935-09-20