Image of Jiří Dohnal

Jiří Dohnal

Sorry, couldn't find any biography for Jiří Dohnal. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 12, 1905
Movie/TV Credits:
54
First Appeared:
In the movie U svatého Antoníčka 1933-10-27
Latest Project:
Movie Šílený kankán 1983-05-01
Known For
Poster of Vzbouření na vsi
Poster of O ševci Matoušovi
Poster of Tetička
Poster of Lojzička
Filmography
Movie Šílený kankán Unknown 1983-05-01
Movie Konečná stanice bývalý revizor Filc 1982-01-01
Movie Dva tygři 1966-06-03
Movie Darounická poudačka Unknown 1964-01-01
Movie Tank Brigade Unknown 1955-10-05
Movie Severní přístav kapitán SNB Horák 1954-05-28
Movie Výstraha Unknown 1954-06-04
Movie Kidnapped passenger Horvát, deputy 1953-01-30
Movie Mikoláš Aleš Jakub Arbes 1952-01-11
Movie Hasek’s Tales from the Old Monarchy Obhájce 1952-12-25
Movie Léto Tomáš Perout 1949-04-08
Movie Vzbouření na vsi Tonda Veselý 1949-04-16
Movie Revoluční rok 1848 Pavel Josef Safarík 1949-12-23
Movie O ševci Matoušovi Unknown 1948-03-26
Movie Nikola Šuhaj 1947-02-28
Movie The Avalanche Pavel Benda 1946-07-05
Movie Skalní plemeno Vosmík 1944-03-17
Movie Girl from the Beskids Pavel 1944-10-27
Movie Karel a já továrníkův syn Oldřich 1942-12-04
Movie Lawyer of the Poor K. Merhaut 1941-05-02
Movie Tetička Jindřich 1941-09-05
Movie To byl český muzikant 1940-02-09
Movie Srdce v celofánu Jaroslav Pokorný 1940-01-05
Movie Dceruška k pohledání Jimmy Sládek 1940-04-12
Movie Madla zpívá Evropě Dr. Šerk 1940-03-29
Movie Okénko do nebe Jiří Kavalír 1940-04-19
Movie Grandmother Jakub 1940-11-15
Movie Poslední Podskalák JUDr. Václav Čermák 1940-10-18
Movie Artur a Leontýna Artur Drmola 1940-08-16
Movie V pokušení Ing. Jan Svoboda 1939-02-03
Movie Dvojí život Jarka 1939-08-25
Movie The Doll Kajetán Vrba 1938-03-31
Movie Její pastorkyně Števa Buryja 1938-03-11
Movie Otec Kondelík a ženich Vejvara František Vejvara 1938-01-14
Movie Vandiny trampoty Jiří Vydra 1938-09-02
Movie Ideál septimy Jiří 1938-09-16
Movie Jarka a Věra Stáňa Mařík 1938-12-02
Movie Stříbrná oblaka Michal Tesař 1938-09-16
Movie Pod jednou střechou Rudolf 1938-10-21
Movie Rozvod paní Evy Jiří Málek, bratranec Hany Rybiakové 1937-03-12
Movie Lidé na kře Franta Cikán 1937-02-05
Movie Krb bez ohně Jiří 1937-03-26
Movie Děvčata, nedejte se! Karel 1937-08-27
Movie Srdce na kolejích Jiří Zeman 1937-04-27
Movie Švanda dudák 1937-07-30
Movie Lojzička Jean Poular 1936-10-23
Movie Světlo jeho očí Ing. Frank Nor 1936-03-06
Movie Ulička v ráji Emil 1936-09-25
Movie Uličnice Jiří Málek 1936-10-23
Movie Srdce v soumraku Miloš Kalina 1936-11-20
Movie První políbení Unknown 1935-08-23
Movie Vdavky Nanynky Kulichovy Vejlupek 1935-12-25
Movie Studentská máma Zdeněk Vilím 1935-09-20
Movie U svatého Antoníčka Unknown 1933-10-27