Image of Ladislav Boháč

Ladislav Boháč

Ladislav Boháč (14 April 1907 – 4 July 1978) was a Czechoslovak film actor. He appeared in more than 45 films between 1933 and 1977. From Wikipedia, the free encyclopedia


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 14, 1907 In Uherský Brod, Čechy, Rakousko-Uhersko
Movie/TV Credits:
55
First Appeared:
In the movie Jana 1935-10-11
Latest Project:
Movie Jacob 1977-03-01
Known For
Poster of Na dobré stopě
Poster of Pantáta Bezoušek
Poster of Lízino štěstí
Poster of The White Disease
Filmography
Movie Jacob soused Hladík 1977-03-01
Movie Josefina 1974-03-14
Movie Pasiáns profesor 1969-01-01
Movie Úřad Monsignor Rigaud 1968-01-03
Movie Darounická poudačka Unknown 1964-01-01
Movie Osení 1961-05-26
Movie Jan Žižka Jakoubek from Stríbro 1956-02-05
Movie Zaostřit prosím! film director 1956-12-25
Movie Jan Hus Jakoubek ze Stříbra 1955-04-29
Movie Tank Brigade Unknown 1955-01-01
Movie Expres z Norimberka 1954-03-26
Movie Výstraha Unknown 1954-06-04
Movie Kidnapped Czechoslovak consul 1953-01-30
Movie Temno 1951-08-24
Movie Veliká příležitost Unknown 1950-04-14
Movie Na dobré stopě 1949-01-07
Movie Kariéra Karel Kubát 1948-10-22
Movie Warriors of Faith kněz Jan Rokycana 1947-03-28
Movie The Strike Hudec 1947-04-11
Movie Hrdinové mlčí 1946-10-04
Movie Sobota Jiří Valeš 1945-01-12
Movie Vlast vítá Commentary (voice) 1945-11-23
Movie Rozina the Love Child Nikolo 1945-12-14
Movie Žíznivé mládí chalupník Josef Marek 1943-10-15
Movie Městečko na dlani Václav Trantinec 1942-09-18
Movie Pro kamaráda Jan Dlabal 1941-01-31
Movie Pantáta Bezoušek JUDr. Josef Bezoušek 1941-11-07
Movie Směry života Antonín Černý 1940-02-15
Movie Love Song Zdeněk Skála 1940-03-08
Movie Druhá směna Petr Lukáš 1940-12-20
Movie Madla zpívá Evropě Jaroslav Klán 1940-03-29
Movie Lízino štěstí MUDr. Tomáš Lepař 1939-02-10
Movie Zborov Pavel Kalina / Commentary (voice) 1939-01-06
Movie V pokušení Pavel Svoboda 1939-02-03
Movie Kdybych byl tátou Karel Novák 1939-03-10
Movie Jiný vzduch Ing. Prokop 1939-10-13
Movie Eighteen Years Old Ing. Jan Bavor 1939-04-21
Movie Humoreska JUDr. Hynek Hupka 1939-08-11
Movie Její hřích Jaroslav Goll 1939-05-05
Movie Její pastorkyně Laca Klemeň 1938-03-11
Movie Boží mlýny Vondra 1938-02-25
Movie The World Where One Goes Begging JUDr. Václav Neprosil 1938-06-17
Movie The Merry Wives 1938-09-16
Movie School Is the Foundation of Life profesor francouzštiny Bartoš 1938-11-11
Movie Neporažená armáda 1938-10-28
Movie Děvčata, nedejte se! Jiří, otec malé Jany 1937-08-27
Movie Lidé na kře Ing. Zdeněk Junek 1937-02-05
Movie Karel Hynek Mácha 1937-09-15
Movie Morality Above All Else MUDr. Jílkovský 1937-02-24
Movie History of Philosophy Vavrena 1937-11-05
Movie The White Disease Krog's Son 1937-12-21
Movie Virginity Pavel Jimeš 1937-11-04
Movie Hlídač č. 47 Ferda Zuska 1937-12-03
Movie Výdělečné ženy Jiří Bender alias Wells 1937-11-26
Movie Jana Michael 1935-10-11