Image of Jaroslav Průcha

Jaroslav Průcha

Sorry, couldn't find any biography for Jaroslav Průcha. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 24, 1898
Movie/TV Credits:
60
First Appeared:
In the movie Jménem Jeho Veličenstva 1929-05-31
Latest Project:
Movie Spanilá jízda 1963-04-13
Known For
Poster of O ševci Matoušovi
Poster of Mist on the Moors
Poster of Píseň léta
Poster of Za ranních červánků
Filmography
Movie Spanilá jízda Unknown 1963-04-13
Movie Občan Brych Bartos 1959-02-20
Movie Wolf Trap Unknown 1958-05-23
Movie Rudá záře nad Kladnem Vanek 1956-02-24
Movie Dog's Heads Unknown 1955-03-25
Movie Strakonický dudák Unknown 1955-12-16
Movie Krejčovská povídka Unknown 1954-06-18
Movie Kidnapped Soviet delegate to the UN 1953-01-30
Movie Nástup Unknown 1953-05-01
Movie Milujeme Unknown 1952-09-12
Movie Silent Barricade Hosek 1949-05-06
Movie O ševci Matoušovi Unknown 1948-03-26
Movie Krakatit Unknown 1948-04-09
Movie A Week in the Quiet House Anton Bavor 1947-08-22
Movie Capek's Tales Antonín Záruba 1947-09-19
Movie The Avalanche Ptáček 1946-07-05
Movie V horách duní Unknown 1946-08-16
Movie Velký případ Karel Valnoha / Konrad Peitel von Iglau 1946-12-20
Movie Návrat presidenta dr. Edvarda Beneše do Prahy 16. května 1945 Commentary (voice) 1945-01-01
Movie U pěti veverek mydlář Antonín Aloyz 1944-02-25
Movie Mist on the Moors Jakub Krušný 1944-01-14
Movie Skalní plemeno Váňa 1944-03-17
Movie Barbora Hlavsová starosta Prouza 1943-01-15
Movie Muži nestárnou Járský 1942-04-03
Movie Valentin Dobrotivý zřízenec 1942-07-31
Movie Městečko na dlani Matěj Řezáč 1942-09-18
Movie Velká přehrada Barták 1942-10-16
Movie Jan Cimbura Kovanda 1941-11-21
Movie Píseň léta Commentary (voice) 1940-01-25
Movie May Fairy Tale farář 1940-01-01
Movie Pacientka dr. Hegla lékárník Janota 1940-08-30
Movie Madla zpívá Evropě Dr. Klán 1940-03-29
Movie Grandmother Reisenburský myslivec 1940-11-15
Movie Humoreska Josef Hupka 1939-08-11
Movie Journey Into the Depth of the Student's Soul profesor fyziky Rabiška 1939-10-31
Movie The Magic House lékař 1939-11-21
Movie Man from the Unknown MUDr. White 1939-12-22
Movie The Way of the Cross Staněk 1938-04-15
Movie The Merry Wives Unknown 1938-09-16
Movie School Is the Foundation of Life nezaměstnaný dělník Jindřich Benetka 1938-11-11
Movie Neporažená armáda Unknown 1938-10-28
Movie Karel Hynek Mácha Unknown 1937-09-15
Movie Svět patří nám Antonín Hart 1937-07-30
Movie Láska a lidé Vejvoda 1937-07-25
Movie Vzdušné torpédo 48 Unknown 1937-03-05
Movie Battalion Václav Šulc 1937-10-01
Movie The White Disease Dr. Martin 1937-12-21
Movie Virginity Rudolf Res 1937-11-04
Movie Hlídač č. 47 František Douša 1937-12-03
Movie History of Philosophy Unknown 1937-11-05
Movie Ulička v ráji nový pohodný 1936-09-25
Movie Pozdní láska MUDr. Jan Kosejk 1935-06-07
Movie Pan otec Karafiát Unknown 1935-08-02
Movie Hudba srdcí Otakar Ševčík 1934-09-28
Movie Heave-Ho! Unknown 1934-10-26
Movie Za ranních červánků Eugen 1934-10-26
Movie U nás v Kocourkově Unknown 1934-11-23
Movie The Good Soldier Schweik Unknown 1932-01-13
Movie Your Money or Your Life Unknown 1932-10-14
Movie Jménem Jeho Veličenstva Unknown 1929-05-31