Image of Karel Beníško

Karel Beníško

Sorry, couldn't find any biography for Karel Beníško. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 14, 1908
Movie/TV Credits:
17
First Appeared:
In the movie Dejte nám křídla 1936-09-04
Latest Project:
Movie Vražda v ulici Lourcine 1974-12-31
Known For
Poster of Vražda v ulici Lourcine
Poster of Všední událost
Poster of Pražský flamendr
Poster of Tetička
Filmography
Movie Vražda v ulici Lourcine Potard 1974-12-31
Movie Skalní plemeno 1944-03-17
Movie Počestné paní pardubické 1944-10-06
Movie Všední událost Commentary (voice) 1943-01-01
Movie Pražský flamendr 1942-01-23
Movie Tetička 1941-09-05
Movie Řeka života a smrti Commentary (voice) 1941-01-01
Movie Druhá směna Unknown 1940-12-20
Movie Miliony na dlažbách Commentary (voice) 1939-04-07
Movie Thaumaturgic Eye Commentary (voice) 1939-08-11
Movie Její hřích Unknown 1939-05-05
Movie Boží mlýny Matěj 1938-02-25
Movie Zkrocený živel Commentary (voice) 1938-01-01
Movie Neporažená armáda 1938-10-28
Movie Láska a lidé Viktor Kovařík 1937-07-25
Movie Dejte nám křídla Commentary (voice) 1936-09-04
Movie Trhani 1936-09-18