Image of Bohumil Klepl

Bohumil Klepl

Sorry, couldn't find any biography for Bohumil Klepl. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 31, 1958 In Moscow, USSR
Movie/TV Credits:
34
First Appeared:
In the series Historky od krbu 1994-04-05
Latest Project:
Movie Ach, ta láska nebeská… 2020-03-14
Known For
Poster of Na Pavláska
Poster of Tvoje tvář má známý hlas
Poster of Zločin v Posázavském Pacifiku
Poster of Vyvraždění rodiny Greenů
Filmography
Movie Ach, ta láska nebeská… 2020-03-14
Series Na Pavláska Himself 2020-02-18
Movie My sister's wedding Unknown 2018-04-26
Series Tvoje tvář má známý hlas Guest Judge 2016-03-26
Movie Správnej dres David 2015-12-27
Movie Zločin v Posázavském Pacifiku Jaromír Klepač 2014-03-22
Series We love Czechia self 2013-04-07
Movie Bad Joke 4 tajemník Bohouš 2013-10-10
Series The Czech Century Tomáš Ježek, ekonom 2013-10-27
Series Základka 2012-08-27
Movie WesternStory Krocan 2011-05-19
Movie Doktor od jezera hrochů Venda Maňas 2010-02-25
Series Na vlky železa JUDr. Holenda 2010-02-28
Movie Kouzelná tetička Valentýna Unknown 2010-12-24
Series Dokonalý svět Horst 2010-09-01
Movie Veni, vidi, vici Karel 2009-08-06
Movie Dvojka Unknown 2009-12-10
Movie Kukačky Unknown 2008-02-03
Movie O život Palcát 2008-02-07
Movie Nebe a Vincek Unknown 2008-12-25
Series Místo v životě policista Šrédr 2006-02-05
Movie Holiday Makers otec Jolany 2006-04-20
Series Poslední sezona JUDr. Vondra 2006-10-20
Series Letiště Roman Fila 2006-09-04
Series Místo nahoře Unknown 2004-04-05
Movie Probuzená skála 2004-04-12
Movie Pupendo Motyčka 2003-03-01
Movie Vyvraždění rodiny Greenů 2002-09-22
Movie Útěk do Budína 2002-11-07
Series To jsem z toho jelen 2001-05-18
Series Zdivočelá země Unknown 1997-01-01
Movie The Wonderful Years That Sucked lékař 1997-04-03
Movie Racek Semjon Medvěděnko 1997-06-21
Series Historky od krbu Unknown 1994-04-05