Image of Jiří Steimar

Jiří Steimar

Sorry, couldn't find any biography for Jiří Steimar. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 24, 1887 In Prague, Bohemia, Austria-Hungary [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
55
First Appeared:
In the movie Americký souboj 1913-01-01
Latest Project:
Movie Maratón 1968-12-31
Known For
Poster of Okouzlená
Poster of Čekanky
Poster of St. Wenceslas
Poster of Estrella
Filmography
Movie Maratón 1968-12-31
Movie Jak se krade milión Uncle 1967-01-01
Movie Obrácení Ferdyše Pištory Unknown 1967-01-01
Movie O princezně, která pořád vařila Unknown 1967-05-14
Movie Happy End 1967-09-01
Movie Lemonade Joe 1964-10-16
Movie Every Penny Counts Unknown 1961-09-29
Movie Kudy kam? Judge 1956-11-09
Movie Jan Žižka Courtier 1956-02-05
Movie Jan Hus komoří 1955-04-29
Movie From My Life rector Thomé 1955-10-28
Movie Evžen Oněgin Unknown 1953-06-13
Movie Jestřáb kontra Hrdlička Supovsky 1953-11-27
Movie Mikoláš Aleš František Ferdinand Šamberk 1952-01-11
Movie Posel úsvitu Unknown 1951-09-28
Movie Pan Novák Unknown 1949-06-10
Movie Housle a sen 1947-01-31
Movie Nikola Šuhaj 1947-02-28
Movie Tanečnice ředitel drážďanské opery 1943-11-05
Movie Pražský flamendr JUDr. Uhlíř 1942-01-23
Movie Gabriela Michal 1942-02-13
Movie Okouzlená Hájek 1942-11-06
Movie Pro kamaráda 1941-01-31
Movie Peřeje 1941-02-21
Movie Z českých mlýnů Hrubý 1941-11-19
Movie Adam a Eva Felix Kavalír 1940-04-30
Movie Čekanky Unknown 1940-04-05
Movie Panna Kacík 1940-08-02
Movie The Masked Lover Albert Angely 1940-10-11
Movie Život je krásný Arnošt Hartl 1940-12-20
Movie Umlčené rty Rudolf Doucha 1939-01-27
Movie Její hřích Unknown 1939-05-05
Movie Příklady táhnou Unknown 1939-08-25
Movie Jan Výrava Roveredo 1938-01-28
Movie The Way of the Cross 1938-04-15
Movie Stříbrná oblaka Marat 1938-09-16
Movie Klapzubova XI. Ing. J. Bína 1938-09-02
Movie Mother-Hen Jaroslav Topol 1937-09-24
Movie Výdělečné ženy Rybar 1937-11-26
Movie Sextánka Marten 1936-03-13
Movie Světlo jeho očí Jan Nor 1936-03-06
Movie Srdce v soumraku Unknown 1936-11-20
Movie Žena, která ví, co chce Alexander Rón 1934-08-17
Movie Tisíc za jednu noc Karel 1933-02-03
Movie The Case of Colonel Redl 1931-02-20
Movie Žena, která se směje 1931-03-20
Movie Osada mladých snů Unknown 1931-09-04
Movie St. Wenceslas Unknown 1930-04-04
Movie Krasavice Kaťa Officer 1921-01-01
Movie Evin hřích 1919-01-01
Movie Démon rodu Halkenů Unknown 1918-12-15
Movie Andula žárlí Unknown 1914-02-26
Movie Americký souboj 1913-01-01
Movie Pan profesor, nepřítel žen Unknown 1913-10-12
Movie Estrella 1913-12-12