Image of Jára Kohout

Jára Kohout

Sorry, couldn't find any biography for Jára Kohout. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 9, 1904
Movie/TV Credits:
53
First Appeared:
In the movie Venoušek a Stázička 1922-01-01
Latest Project:
Movie Divoké pivo 1995-09-14
Known For
Poster of Čekanky
Poster of Tři kroky od těla
Poster of Pobočník Jeho Výsosti
Poster of Miláček pluku
Filmography
Movie Divoké pivo Unknown 1995-09-14
Movie The Comeback Trail German Producer 1982-03-01
Movie The Projectionist Candy Man / Scientist 1971-01-17
Movie Polibek ze stadionu Unknown 1948-02-06
Movie Parohy Václav 1947-10-10
Movie Capek's Tales Unknown 1947-09-19
Movie Three Pals Unknown 1947-12-25
Movie Neviděli jste Bobíka? Vendelín Šiška 1944-09-15
Movie Počestné paní pardubické Hypolit Kostík 1944-10-06
Movie Host do domu Kryšpín Novák 1942-08-21
Movie Městečko na dlani 1942-09-18
Movie The Blue Star Hotel 1941-08-29
Movie Srdce v celofánu Kožený 1940-01-05
Movie Vy neznáte Alberta Albert Kalvoda 1940-03-22
Movie Prosím, pane profesore! Emanuel Skalský 1940-09-13
Movie Čekanky Hlavín 1940-04-05
Movie Dceruška k pohledání Nováček 1940-04-12
Movie Lízino štěstí 1939-02-10
Movie Slávko nedej se! Ambrož 1939-01-20
Movie Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo Šukálek 1939-03-10
Movie Kristian úředník cestovní kanceláře Josef Novotný 1939-09-08
Movie U svatého Matěje Matěj Brabenec 1939-10-27
Movie Mořská panna Josef Sojka 1939-12-01
Movie Bílá vrána Petr Konvalinka 1938-09-09
Movie Třetí zvonění Jaromír Nezima 1938-02-04
Movie Klapzubova XI. 1938-09-02
Movie Manželka něco tuší 1938-10-14
Movie Lucerna Klásek 1938-11-09
Movie Falešná kočička Vendelín Pleticha 1937-08-06
Movie History of Philosophy 1937-11-05
Movie Důvod k rozvodu Špargl 1937-08-20
Movie Komediantská princezna Pivoňka 1936-02-06
Movie Na tý louce zelený Matěj Štětivec 1936-08-07
Movie Uličnice komisař 1936-10-23
Movie Lojzička Jikra 1936-10-23
Movie Raging Barbora Klandr 1935-04-12
Movie Jedenácté přikázání Rousek 1935-08-30
Movie Král ulice 1935-09-20
Movie Vdavky Nanynky Kulichovy Bartoloměj Kulich 1935-12-25
Movie Z bláta do louže Narcis Straka 1934-04-06
Movie Exekutor v kabaretu Unknown 1934-05-18
Movie Poslední muž dragoun Frantík 1934-10-05
Movie Tři kroky od těla námořník 1934-08-24
Movie Pobočník Jeho Výsosti 1933-04-14
Movie Life Is a Dog muž kupující gramodesku 1933-12-01
Movie Miláček pluku J. Kohout 1931-08-31
Movie Utrpení šedé sestry Unknown 1930-11-28
Movie Neviňátka Snob 1929-03-01
Movie Ve dvou se to lépe táhne 1928-09-11
Movie Dobrý voják Švejk 1926-02-12
Movie Prach a broky 1926-09-03
Movie The Kidnapping of Fux the Banker Unknown 1923-12-31
Movie Venoušek a Stázička Unknown 1922-01-01