Image of Antonín Jedlička

Antonín Jedlička

Sorry, couldn't find any biography for Antonín Jedlička. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 18, 1923
Movie/TV Credits:
53
First Appeared:
In the movie Vandiny trampoty 1938-09-02
Latest Project:
Movie Racek 1997-06-21
Known For
Poster of Arabela
Poster of Štaflík a Špagetka
Poster of The Borrowed Face
Poster of Spadla s měsíce
Filmography
Movie Racek (voice) 1997-06-21
Movie Deset malých běloušků Unknown 1993-03-26
Movie Why? Man in a car 1987-10-01
Movie Za humny je drak 1983-10-01
Series Arabela Třídní učitel 1980-12-25
Movie Kateřina zlé pověsti 1976-01-01
Movie Bližní na tapetě: Šprýmař Unknown 1973-01-01
Series Štaflík a Špagetka Sounds (voice) 1971-11-14
Movie Women Offside 1971-03-27
Movie The Hour of Blue Elephants Voice of parrot (voice) 1971-10-16
Movie The Terribly Sad Princess nápadník 1968-06-07
Movie O princezně, která pořád vařila Unknown 1967-05-14
Movie Čertouská poudačka 1966-01-01
Movie Hrdina má strach úředník Kalinka 1966-06-24
Movie If a Thousand Clarinets Unknown 1965-01-26
Movie The Borrowed Face detektiv z Liberce 1965-12-24
Movie Darounická poudačka Unknown 1964-01-01
Movie Domácí víno listonoš 1963-01-01
Movie Incorrectly Drawn Hen Various voices (voice) 1963-01-01
Movie Spadla s měsíce (voice) 1961-08-18
Movie Every Penny Counts 1961-09-29
Movie Jak štěňátko dostalo chuť na med Unknown 1960-03-18
Movie The Girl Robinson Crusoe Unknown 1957-01-25
Movie The Good Soldier Švejk číšník 1957-08-23
Series The Adventures of the Mole Unknown 1957-09-13
Movie Bill, Please 1956-01-01
Movie The Devil and Kate Animals 1956-04-20
Movie Jaroslav Hasek's Exemplary Cinematograph 1956-06-01
Movie Hudba z Marsu Učen, hráč na foukací harmoniku 1955-05-27
Movie The Best Man Cisník 1954-12-25
Movie Vzbouření na vsi Jarda 1949-04-16
Movie Red Lizard 1949-02-11
Movie Hostinec „U kamenného stolu“ 1949-09-23
Movie Revoluční rok 1848 mladík s novinami 1949-12-23
Movie Až se vrátíš... 1948-11-23
Movie Nikola Šuhaj 1947-02-28
Movie The Adventurous Bachelor 1946-09-06
Movie Rozina the Love Child 1945-12-14
Movie Barbora Hlavsová 1943-01-15
Movie Chlapci v modrém Unknown 1943-01-01
Movie Bláhový sen 1943-12-03
Movie Happy Journey 1943-12-25
Movie Ryba na suchu 1942-09-11
Movie Dům za městem 1942-01-01
Movie Přijdu hned bednářský pomocník 1942-12-25
Movie Z českých mlýnů 1941-11-19
Movie To byl český muzikant Toník Láznička 1940-02-09
Movie Madla zpívá Evropě Unknown 1940-03-29
Movie Poslední Podskalák 1940-10-18
Movie Prosím, pane profesore! 1940-09-13
Movie Teď zas my 1939-04-21
Movie Tulák Macoun 1939-09-01
Movie Vandiny trampoty 1938-09-02