Image of Slávka Procházková

Slávka Procházková

Sorry, couldn't find any biography for Slávka Procházková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 14, 1912
Movie/TV Credits:
7
First Appeared:
In the movie Rozkošný příběh 1937-01-29
Latest Project:
Movie The Cry 1964-09-01
Known For
Poster of The Cry
Poster of Pantáta Bezoušek
Poster of Lidé pod horami
Poster of Rozkošný příběh
Filmography
Movie The Cry Unknown 1964-09-01
Movie Právě začínáme Koudelková 1946-11-08
Movie Pantáta Bezoušek 1941-11-07
Movie May Fairy Tale Kačka 1940-01-01
Movie Jan Výrava Kristina 1938-01-28
Movie Rozkošný příběh 1937-01-29
Movie Lidé pod horami Hanka 1937-03-18