Image of Karel Jičínský

Karel Jičínský

Sorry, couldn't find any biography for Karel Jičínský. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 20, 1885
Movie/TV Credits:
31
First Appeared:
In the movie Mořská panna 1926-08-27
Latest Project:
Movie Strakonický dudák 1955-12-16
Known For
Poster of Láska a lidé
Poster of Psohlavci
Poster of The Case of Colonel Redl
Poster of Svéhlavička
Filmography
Movie Strakonický dudák Unknown 1955-12-16
Movie From My Life dr. Ambros 1955-01-21
Movie Jan Výrava Karmín 1938-01-28
Movie Třetí zvonění JUDr. Oskar Kocmann 1938-02-04
Movie Naši furianti Václav Kožený 1938-03-04
Movie Co se šeptá 1938-09-27
Movie Duchacek Will Fix It Announcer (voice) 1938-06-03
Movie School Is the Foundation of Life továrník Krhounek 1938-11-11
Movie Švanda dudák Unknown 1937-07-30
Movie Rozvod paní Evy předseda soudu 1937-03-12
Movie Falešná kočička Janota 1937-08-06
Movie Lidé pod horami Unknown 1937-03-18
Movie Láska a lidé 1937-07-25
Movie Děvčata, nedejte se! farář 1937-08-27
Movie Výdělečné ženy generální ředitel Král 1937-11-26
Movie The White Disease 2nd Kommissar 1937-12-21
Movie Three Eggs in a Glass 1937-09-24
Movie History of Philosophy 1937-11-05
Movie Hudba srdcí Unknown 1934-09-28
Movie Žena, která se směje Unknown 1931-03-20
Movie The Case of Colonel Redl Unknown 1931-02-20
Movie Tajemství lékařovo Unknown 1931-01-02
Movie Psohlavci Unknown 1931-09-18
Movie From Saturday to Sunday Mr. Ervín 1931-05-01
Movie Business in Distress Unknown 1931-10-16
Movie Karel Havlíček Borovský 1931-09-25
Movie Starý hřích Unknown 1930-02-07
Movie Her Boy Unknown 1930-09-19
Movie Svéhlavička 1927-01-07
Movie Mořská panna Unknown 1926-08-27
Movie Na letním bytě Unknown 1926-12-31