Image of Jiří Hron

Jiří Hron

Sorry, couldn't find any biography for Jiří Hron. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 18, 1904
Movie/TV Credits:
96
First Appeared:
In the movie Chyťte ho! 1925-01-01
Latest Project:
Movie Prosím, pane profesore! 1940-09-13
Known For
Poster of Television: Czech Version
Poster of Životem vedla je láska
Poster of Sextánka
Poster of Dům ztraceného štěstí
Filmography
Movie May Fairy Tale Unknown 1940-01-01
Movie Prosím, pane profesore! Unknown 1940-09-13
Movie Madla zpívá Evropě Unknown 1940-03-29
Movie The Girl in Blue Unknown 1940-01-26
Movie Okénko do nebe Unknown 1940-04-19
Movie Konečně sami Unknown 1940-07-05
Movie Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo Unknown 1939-03-10
Movie Lízino štěstí Unknown 1939-02-10
Movie Slávko nedej se! Unknown 1939-01-20
Movie Veselá bída autor operet 1939-05-26
Movie Tulák Macoun Unknown 1939-09-01
Movie Bílá jachta ve Splitu Unknown 1939-08-25
Movie Mořská panna Unknown 1939-12-01
Movie U svatého Matěje Unknown 1939-10-27
Movie Man from the Unknown Unknown 1939-12-22
Movie Ztratila se Bílá paní Unknown 1938-03-25
Movie Děti na zakázku Unknown 1938-03-25
Movie Cikánská láska Unknown 1938-01-01
Movie The Doll Unknown 1938-03-31
Movie Jan Výrava Unknown 1938-01-28
Movie Lízin let do nebe Unknown 1938-02-12
Movie Slečna matinka Unknown 1938-08-19
Movie Bláhové děvče Unknown 1938-10-18
Movie Svatební cesta Unknown 1938-10-28
Movie Druhé mládí Unknown 1938-10-07
Movie Bílá vrána Unknown 1938-09-09
Movie Svět patří nám zaměstnanec u Noelů 1937-07-30
Movie Krb bez ohně Kvapil 1937-03-26
Movie Liebe im Dreivierteltakt Unknown 1937-03-04
Movie Falešná kočička Unknown 1937-08-06
Movie Rozkošný příběh Unknown 1937-01-29
Movie Advokátka Věra Unknown 1937-04-30
Movie Důvod k rozvodu Unknown 1937-08-20
Movie Blackmailer Unknown 1937-11-26
Movie Děvčátko z venkova Unknown 1937-12-17
Movie Kariéra matky Lízalky Unknown 1937-09-10
Movie Karel Hynek Mácha Unknown 1937-09-15
Movie Na tý louce zelený Unknown 1936-08-07
Movie Tři muži ve sněhu Unknown 1936-06-26
Movie Uličnice sluha 1936-10-23
Movie Divoch Unknown 1936-08-04
Movie Švadlenka Unknown 1936-11-27
Movie Srdce v soumraku Unknown 1936-11-20
Movie Páter Vojtěch Unknown 1936-12-18
Movie Vojnarka Martin 1936-12-04
Movie Mámino srdce Unknown 1935-03-15
Movie Jedna z milionu Dr. Růžička 1935-02-22
Movie Pozdní láska Láďa Kostecký 1935-06-07
Movie Milan Rastislav Štefánik Unknown 1935-10-25
Movie Studentská máma Unknown 1935-09-20
Movie Za řádovými dveřmi Unknown 1934-05-25
Movie Zlatá Kateřina Unknown 1934-02-23
Movie Život vojenský – život veselý Unknown 1934-06-08
Movie Pán na roztrhání Unknown 1934-06-22
Movie Don't Make Grandpa Angry Unknown 1934-12-21
Movie Heave-Ho! Unknown 1934-10-26
Movie Dokud máš maminku Unknown 1934-10-19
Movie Okénko Unknown 1933-03-03
Movie Strýček z Ameriky Unknown 1933-03-03
Movie Dobrý tramp Bernášek Unknown 1933-11-24
Movie Skřivánčí píseň Unknown 1933-08-18
Movie Life Is a Dog Unknown 1933-12-01
Movie Malostranští mušketýři Unknown 1932-06-17
Movie Sňatková kancelář Unknown 1932-03-11
Movie Television: Czech Version Unknown 1932-06-24
Movie Vězeň na Bezdězi Unknown 1932-07-01
Movie Zapadlí vlastenci Unknown 1932-10-28
Movie Opeřené stíny Unknown 1931-03-13
Movie On a jeho sestra Unknown 1931-04-03
Movie Vendelínův očistec a ráj Vendelín Hrom 1931-01-23
Movie Skalní ševci Unknown 1931-11-20
Movie Třetí rota Unknown 1931-12-25
Movie Pílí a pokrokem k úspěchu Unknown 1930-01-01
Movie Wiener Herzen Unknown 1930-04-22
Movie Imperial and Royal Field Marshal Unknown 1930-10-24
Movie Neviňátka Unknown 1929-03-01
Movie Známosti z ulice Unknown 1929-01-11
Movie Z českých mlýnů Unknown 1929-07-05
Movie Tchán Kondelík a zeť Vejvara Unknown 1929-11-15
Movie Pražské švadlenky Unknown 1929-11-29
Movie Erotikon Unknown 1929-07-12
Movie Horské volání S. O. S. Unknown 1929-08-09
Movie Dům ztraceného štěstí Unknown 1928-02-03
Movie Sextánka Unknown 1928-02-21
Movie Životem vedla je láska Unknown 1928-11-28
Movie Nemodlenec Unknown 1928-03-30
Movie Otec Kondelík a ženich Vejvara II. Unknown 1927-02-11
Movie Schweik in Russian Captivity Unknown 1927-06-11
Movie Švejk v civilu Unknown 1927-09-23
Movie The Lovers of an Old Criminal Unknown 1927-10-07
Movie Dobrý voják Švejk Unknown 1926-02-12
Movie Otec Kondelík a ženich Vejvara I. Unknown 1926-11-05
Movie Válečné tajnosti pražské Unknown 1926-06-25
Movie Chyťte ho! Unknown 1925-01-01
Movie Jedenácté přikázání Unknown 1925-10-23
Movie Lešetínský kovář Unknown 1925-02-27