Image of Vlasta Hrubá

Vlasta Hrubá

Sorry, couldn't find any biography for Vlasta Hrubá. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 11, 1918
Movie/TV Credits:
29
First Appeared:
In the movie Král ulice 1935-09-20
Latest Project:
Movie Paklíc 1944-12-22
Known For
Poster of Štěstí pro dva
Poster of Lízino štěstí
Poster of Lojzička
Poster of Král ulice
Filmography
Movie Paklíc Lilian alias Vlasta Škardová 1944-12-22
Movie To byl český muzikant Marie Sittová 1940-02-09
Movie Studujeme za školou Unknown 1940-01-05
Movie Směry života Marta 1940-02-15
Movie Konečně sami Zdenka 1940-07-05
Movie Pelikán má alibi Vlasta 1940-10-04
Movie Štěstí pro dva Marta 1940-08-16
Movie Artur a Leontýna služka Terinka 1940-08-16
Movie V pokušení Inka 1939-02-03
Movie Lízino štěstí Marta 1939-02-10
Movie Dobře situovaný pán Ada 1939-09-08
Movie Eighteen Years Old Kateřina 1939-04-21
Movie Příklady táhnou Unknown 1939-08-25
Movie Ztratila se Bílá paní Unknown 1938-03-25
Movie Její pastorkyně Karolka 1938-03-11
Movie Milování zakázáno Máňa 1938-03-04
Movie The World Where One Goes Begging Máňa 1938-06-17
Movie Druhé mládí 1938-10-07
Movie Andula vyhrála Sylvie Šímová 1938-12-02
Movie Ideál septimy Unknown 1938-09-16
Movie Vandiny trampoty Anča Hadrabová 1938-09-02
Movie Děvče za výkladem Barča 1937-05-07
Movie Důvod k rozvodu 1937-08-20
Movie Battalion Otyla 1937-10-01
Movie Poslíček lásky Mary Procházková 1937-12-07
Movie Komediantská princezna Marie 1936-02-06
Movie Lojzička Pavla 1936-10-23
Movie Tři muži ve sněhu 1936-06-26
Movie Král ulice 1935-09-20