Image of Blanka Bohdanová

Blanka Bohdanová

Sorry, couldn't find any biography for Blanka Bohdanová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 4, 1930 In Plzeň, Czechoslovakia
Movie/TV Credits:
33
First Appeared:
In the movie Občan Brych 1959-02-20
Latest Project:
Movie Bastardi 2010-10-28
Known For
Poster of Hotel Herbich
Poster of Sbohem, Sokrate
Poster of Zahrada dětí
Poster of Honor and Glory
Filmography
Movie Bastardi Profesorka Ryznarová 2010-10-28
Movie Aljona 2008-12-23
Series Náves Blanka Křepelková 2006-02-15
Movie Ta třetí 2002-03-24
Series Hotel Herbich Ada 2000-01-10
Movie How to Deserve a Princess chůva 1995-02-02
Movie Sbohem, Sokrate Erteple 1991-01-01
Movie O podezíravém králi 1989-03-19
Movie Hlava plná slunce 1986-01-01
Series Třetí patro 1986-10-03
Movie The Treasure of Count Chamaré Countess 1984-01-01
Movie Tažní ptáci doktorka Lišková 1984-01-29
Movie Incomplete Eclipse Nurse 1983-02-01
Movie Červánková královna 1982-03-11
Series Pouť králů 1982-01-01
Series Zahrada dětí Peterková 1982-01-01
Movie Když rozvod, tak rozvod Hynkova matka 1982-03-31
Movie Vinobraní 1982-10-14
Movie Křtiny Čirůvková 1981-01-01
Movie Paví král 1978-03-23
Movie The Spectre's Bride Narrator (voice) 1978-10-01
Movie Nudity Stepa (voice) 1971-01-01
Movie Bellevue herečka Krausová 1969-06-25
Movie Honor and Glory 1968-01-01
Movie Konec léta 1967-01-01
Movie Cesta řeky k moři Unknown 1966-12-25
Movie Hrdina má strach Svatava, sekretářka plánovacího odboru 1966-06-24
Movie Defendant 1965-04-01
Movie Záhadný pan Hyde 1964-04-14
Movie Horoucí srdce 1963-03-08
Movie Great Solitude Anna Malcová 1960-01-15
Movie Romeo, Juliet and Darkness 1960-04-14
Movie Občan Brych Ria, daughter of the Kalous 1959-02-20