Image of Jiří Vondrovič

Jiří Vondrovič

Sorry, couldn't find any biography for Jiří Vondrovič. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 12, 1912
Movie/TV Credits:
52
First Appeared:
In the movie On a jeho sestra 1931-04-03
Latest Project:
Movie Šílený kankán 1983-05-01
Known For
Poster of The Blue Star Hotel
Poster of Lojzička
Poster of Osada mladých snů
Poster of On a jeho sestra
Filmography
Movie Šílený kankán 1983-05-01
Movie The Key Unknown 1971-05-14
Movie Kavárna na hlavní třídě Unknown 1954-01-22
Movie Revoluční rok 1848 Hejsek 1949-12-23
Movie Nikola Šuhaj Unknown 1947-02-28
Movie Poslední mohykán Unknown 1947-09-05
Movie Nobody Knows Anything Unknown 1947-11-28
Movie Prstýnek 1945-02-16
Movie Počestné paní pardubické Unknown 1944-10-06
Movie Paklíc číšník 1944-12-22
Movie Jarní píseň Kollmann 1944-11-17
Movie Zlaté dno Unknown 1943-02-07
Movie Čtrnáctý u stolu Kamenec 1943-09-24
Movie Karel a já Unknown 1942-12-04
Movie Muži nestárnou Rousek 1942-04-03
Movie Provdám svou ženu Unknown 1941-08-08
Movie A Charming Man Unknown 1941-07-04
Movie The Blue Star Hotel 1941-08-29
Movie Night Moth 1941-10-10
Movie Nebe a dudy Unknown 1941-10-31
Movie Panna Ing. Prokop Čermák 1940-08-02
Movie The Girl in Blue 1940-01-26
Movie Štěstí pro dva Jiří Hájek 1940-08-16
Movie Přítelkyně pana ministra 1940-03-22
Movie Prosím, pane profesore! Jaroslav Šmolka 1940-09-13
Movie Život je krásný fotoreportér 1940-12-20
Movie Dva týdny štěstí Unknown 1940-11-29
Movie Zborov 1939-01-06
Movie Lízino štěstí 1939-02-10
Movie Veselá bída Petr Hudec 1939-05-26
Movie U svatého Matěje Václav Srbek 1939-10-27
Movie Lízin let do nebe 1938-02-12
Movie Klapzubova XI. Standa Klapzuba 1938-09-02
Movie Druhé mládí 1938-10-07
Movie Co se šeptá Růžička 1938-09-27
Movie Jarčin profesor Antonín Holeček 1937-08-13
Movie Karel Hynek Mácha 1937-09-15
Movie Srdce na kolejích 1937-04-27
Movie Vzdušné torpédo 48 Unknown 1937-03-05
Movie Battalion 1937-10-01
Movie Poručík Alexander Rjepkin Josef Bartoněk 1937-09-24
Movie Děvčátko z venkova 1937-12-17
Movie Vdovička spadlá s nebe Ota 1937-10-22
Movie Jízdní hlídka Unknown 1936-09-04
Movie Světlo jeho očí 1936-03-06
Movie Lojzička Jeník 1936-10-23
Movie Manželství na úvěr Unknown 1936-11-06
Movie Páter Vojtěch Jozífek Klabzuba 1936-12-18
Movie Srdce v soumraku Petr 1936-11-20
Movie Před maturitou Unknown 1932-09-09
Movie On a jeho sestra Unknown 1931-04-03
Movie Osada mladých snů Unknown 1931-09-04