Image of Truda Grosslichtová

Truda Grosslichtová

Sorry, couldn't find any biography for Truda Grosslichtová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 23, 1912
Movie/TV Credits:
23
First Appeared:
In the movie The Case of Colonel Redl 1931-02-20
Latest Project:
Movie Klatovští dragouni 1938-02-25
Known For
Poster of Tři kroky od těla
Poster of The Inspector-General
Poster of Růžové kombiné
Poster of The Case of Colonel Redl
Filmography
Movie Klatovští dragouni Lily 1938-02-25
Movie Advokátka Věra Věra Donátová 1937-04-30
Movie Poručík Alexander Rjepkin Tonička 1937-09-24
Movie Mother-Hen Věra 1937-09-24
Movie Ze všech jediná Lída Veselá 1937-11-05
Movie The Golem Madame Benoit 1936-02-06
Movie Divoch Rosa Valetti alias Růžena Válečková 1936-08-04
Movie Irčin románek Lola 1936-09-11
Movie Rozpustilá noc Dolly 1935-04-05
Movie Hrdina jedné noci Elvíra Thompsonová / statistka Hana 1935-04-19
Movie Jedenácté přikázání Julie, mladší dcera 1935-08-30
Movie Anita v ráji Anita Karenová 1934-03-30
Movie Z bláta do louže Boženka 1934-04-06
Movie Tři kroky od těla Aluška Králová 1934-08-24
Movie Za řádovými dveřmi Unknown 1934-05-25
Movie Žena, která ví, co chce Věra 1934-08-17
Movie S vyloučením veřejnosti Slávka Šmídová 1933-09-08
Movie The Inspector-General hejtmanova dcera Marie 1933-09-29
Movie Růžové kombiné Slávka 1932-08-26
Movie Právo na hřích Unknown 1932-09-02
Movie The Case of Colonel Redl Unknown 1931-02-20
Movie Poslední bohém Běla 1931-08-21
Movie Psohlavci Unknown 1931-09-18