Image of Ljuba Krbová

Ljuba Krbová

Sorry, couldn't find any biography for Ljuba Krbová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 5, 1958
Movie/TV Credits:
30
First Appeared:
In the movie Silvestr svobodného pána 1979-01-01
Latest Project:
Series Poldové a nemluvně 2020-01-10
Known For
Poster of Poldové a nemluvně
Poster of Lojzička je číslo
Poster of Ruffiano and Sweeteeth
Poster of Bronzová spirála
Filmography
Series Poldové a nemluvně Unknown 2020-01-10
Movie Kluci z hor sociální pracovnice Adamcová 2018-05-03
Series Svět pod hlavou Unknown 2017-01-02
Movie Šťastná 2014-12-18
Movie Vánoční hvězda MUDr. Fousková 2012-12-16
Movie Lojzička je číslo Unknown 2006-04-17
Series Bazén Marta Zikmundová 2005-08-22
Series The Street Anna Málková 2005-09-02
Series Místo nahoře Unknown 2004-04-05
Movie Útěk do Budína 2002-11-07
Movie Spravedlivý Bohumil Unknown 1998-12-31
Movie Ruffiano and Sweeteeth La Mad 1997-09-11
Series Život na zámku Unknown 1995-12-11
Movie Helimadoe Marie 1993-04-08
Movie Klíček ke štěstí 1992-01-01
Series Přítelkyně z domu smutku Naďa 1992-01-01
Movie The Beggar's Opera Unknown 1991-10-01
Series Přísahám a slibuji Imelda 1990-01-01
Series Bronzová spirála Unknown 1988-01-01
Series Slavné historky zbojnické Unknown 1986-03-08
Movie Experiment Eva Helena Urbanová (voice) 1986-04-01
Series Třetí patro Unknown 1986-10-03
Movie O chytrém Honzovi Prebenda 1985-01-01
Movie O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle Unknown 1983-03-19
Movie Šílený kankán Unknown 1983-05-01
Movie Hlavní výhra Unknown 1982-01-01
Movie Spor dramaturga Stroupežnického Anna Turková 1982-08-15
Movie Medailónek Unknown 1981-01-01
Movie Pohádka o mokrosuchém štěstí Unknown 1981-03-23
Movie Silvestr svobodného pána dívka z baru 1979-01-01