Image of Martin Písařík

Martin Písařík

Martin Písařík is a Czech stage, film and television actor, who studied at the Jaroslav Ježek Conservatory in Prague, Czech Republic.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 1, 1979 In Prague, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
21
First Appeared:
In the movie Městem chodí Mikuláš 1995-10-07
Latest Project:
Movie Princess Cursed in Time 2020-09-17
Known For
Poster of Po jedné stopě
Poster of Štěstí je krásná věc
Poster of Menu pro Emu
Poster of Štěstí krále Alfonse
Filmography
Movie Princess Cursed in Time Martin 2020-09-17
Series Menu pro Emu Himself 2020-04-07
Series Jak se točí pohádka Unknown 2020-03-01
Movie Štěstí je krásná věc Unknown 2020-08-20
Series Po jedné stopě Self 2020-09-02
Movie LOVEní 2019-03-21
Series Cesty za hodinářským uměním Commentary (voice) 2019-04-17
Movie The Musical, or The Way to Happiness Martin 2016-01-14
Movie Lovci a oběti 2015-03-26
Series Bedekr Guide 2014-10-01
Movie Modelky s.r.o. Mirek 2014-12-04
Movie Čtyřlístek ve službách krále Tonda (voice) 2013-02-28
Series Ententýky Franta Chrpa 2012-09-05
Movie Czech Made Man J.T 2011-04-27
Movie Long live the knights! Varvar 2010-01-08
Movie The Ro(c)k con Artists Radek 2006-11-02
Series Bazén František 'Ziki' Zikmund 2005-08-22
Movie Probuzená skála 2004-04-12
Movie Pátek čtrnáctého 2003-01-26
Movie Štěstí krále Alfonse 1996-01-01
Movie Městem chodí Mikuláš Unknown 1995-10-07