Image of Bedřich Veverka

Bedřich Veverka

Sorry, couldn't find any biography for Bedřich Veverka. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 8, 1894
Movie/TV Credits:
47
First Appeared:
In the movie Chyťte ho! 1925-01-01
Latest Project:
Movie Escape from the Shadows 1959-03-06
Known For
Poster of Dva týdny štěstí
Poster of Minulost Jany Kosinové
Poster of Lízino štěstí
Poster of Krb bez ohně
Filmography
Movie Escape from the Shadows Vrchní v kavárne 1959-03-06
Movie Páté kolo u vozu Doctor 1958-04-18
Movie Jaroslav Hasek's Exemplary Cinematograph 1956-06-01
Movie The Circus Will Be Unknown 1954-10-15
Movie Mikoláš Aleš Unknown 1952-01-11
Movie Sobota Jindřich 1945-01-12
Movie Tanečnice baron von Reiter 1943-11-05
Movie The Girl in Blue 1940-01-26
Movie Artur a Leontýna Bohoušek, Arturův přítel 1940-08-16
Movie Přítelkyně pana ministra 1940-03-22
Movie Minulost Jany Kosinové Ambrož 1940-09-27
Movie Dva týdny štěstí Kudrna 1940-11-29
Movie Život je krásný Bedřich 1940-12-20
Movie Umlčené rty Jaroslav Doležal 1939-01-27
Movie Zborov Hausmacher 1939-01-06
Movie Lízino štěstí JUDr. Leiner 1939-02-10
Movie Vzhůru nohama Unknown 1939-01-07
Movie Její hřích Unknown 1939-05-05
Movie Kristian Petr 1939-09-08
Movie Mořská panna Emanuel Hrdý 1939-12-01
Movie Jiný vzduch Boubela 1939-10-13
Movie Klatovští dragouni Oldřich Hanuš 1938-02-25
Movie Holka nebo kluk? dr. Zeman 1938-02-03
Movie Lízin let do nebe Dr. Leiner 1938-02-12
Movie Klapzubova XI. 1938-09-02
Movie Pán a sluha ředitel záložny 1938-09-30
Movie Manželka něco tuší Unknown 1938-10-14
Movie Advokátka Věra Eman Pálený 1937-04-30
Movie Děvče za výkladem Jan Skoch 1937-05-07
Movie Lidé na kře MUDr. Vladimír Řípa 1937-02-05
Movie Camel Through The Eye Of A Needle 1937-01-19
Movie Žena na rozcestí Antonín Hodaš 1937-07-02
Movie Krb bez ohně Robert Záhora 1937-03-26
Movie Poslíček lásky David Brok 1937-12-07
Movie Výdělečné ženy ředitel rozhlasu Dolan 1937-11-26
Movie Ze všech jediná Tobby Hopkins 1937-11-05
Movie Jarčin profesor Felix Žlůva 1937-08-13
Movie Virginity MUDr. Mikula 1937-11-04
Movie Naše XI. Jan Hora 1936-10-09
Movie Manželství na úvěr prof. Havelka 1936-11-06
Movie Švadlenka Alfons 1936-11-27
Movie Rozpustilá noc JUDr. Broman 1935-04-05
Movie Klub tří Vláďa Zlonický 1935-12-26
Movie Jindra, the Countess Ostrovín 1934-01-05
Movie Mazlíček přítel Marcely 1934-03-23
Movie Pancéřové auto Unknown 1930-01-31
Movie Chyťte ho! Unknown 1925-01-01