Image of Anna Letenská

Anna Letenská

Sorry, couldn't find any biography for Anna Letenská. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 29, 1904
Movie/TV Credits:
24
First Appeared:
In the movie Kříž u potoka 1937-10-08
Latest Project:
Movie Přijdu hned 1942-12-25
Known For
Poster of Pelikán má alibi
Poster of Minulost Jany Kosinové
Poster of Prosím, pane profesore!
Poster of Dvojí život
Filmography
Movie Pražský flamendr 1942-01-23
Movie Přijdu hned Koubková 1942-12-25
Movie Valentin Dobrotivý zřízencova žena 1942-07-31
Movie Ryba na suchu 1942-09-11
Movie Městečko na dlani Marie 1942-09-18
Movie Rukavička 1941-01-01
Movie Z českých mlýnů Anežka 1941-11-19
Movie Pro kamaráda Pavla 1941-01-31
Movie Okénko do nebe Hylton-Tichá 1940-04-19
Movie Srdce v celofánu 1940-01-05
Movie Čekanky Marie 1940-04-05
Movie Prosím, pane profesore! 1940-09-13
Movie Minulost Jany Kosinové Sutnarová 1940-09-27
Movie Grandmother Paní správcová 1940-11-15
Movie Pelikán má alibi sousedka 1940-10-04
Movie Umlčené rty Tonička 1939-01-27
Movie Slávko nedej se! Renata Řepová 1939-01-20
Movie Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo Chvojková 1939-03-10
Movie Dvojí život Staňková 1939-08-25
Movie Ženy u benzinu Alžběta 1939-11-10
Movie Mořská panna Gábinka 1939-12-01
Movie Milování zakázáno Amálka Netušilová 1938-03-04
Movie Manželka něco tuší 1938-10-14
Movie Kříž u potoka Unknown 1937-10-08