Image of Karel Třešňák

Karel Třešňák

Sorry, couldn't find any biography for Karel Třešňák. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 13, 1896
Movie/TV Credits:
18
First Appeared:
In the movie Odplata 1921-05-20
Latest Project:
Movie Brambor – král kuchyně 1944-01-01
Known For
Poster of Lízin let do nebe
Poster of Lidé pod horami
Poster of Bílý cíl
Poster of Josef Kajetán Tyl
Filmography
Movie Brambor – král kuchyně Commentary (voice) 1944-01-01
Movie Bláhový sen 1943-12-03
Movie Tekutý chléb Commentary (voice) 1940-01-01
Movie Grandmother Jan Prosek 1940-11-15
Movie A Step into the Darkness 1938-02-17
Movie Včera neděle byla Unknown 1938-03-11
Movie Lízin let do nebe 1938-02-12
Movie The Way of the Cross 1938-04-15
Movie Slečna matinka Unknown 1938-08-19
Movie Bílý cíl Unknown 1937-01-01
Movie Ze všech jediná Unknown 1937-11-05
Movie Lidé pod horami 1937-03-18
Movie Žena, která ví, co chce Dr. Stejskal 1934-08-17
Movie Zlaté ptáče Unknown 1932-06-17
Movie Nepočestná žena Unknown 1931-01-16
Movie Karel Havlíček Borovský 1931-09-25
Movie Josef Kajetán Tyl Prokop 1926-01-29
Movie Odplata Unknown 1921-05-20