Image of Anna Javorková

Anna Javorková

Sorry, couldn't find any biography for Anna Javorková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 8, 1952
Movie/TV Credits:
25
First Appeared:
In the series Bakaláři 1972-02-19
Latest Project:
Series Hniezdo 2020-01-12
Known For
Poster of Čarovný kamienok
Poster of Odsúdené
Poster of Krásna neznáma
Poster of Kronika
Filmography
Series Hniezdo Unknown 2020-01-12
Movie Čarovný kamienok kráľovná lesa Nabbiel 2019-12-24
Movie Pani Dokonalá Unknown 2018-04-02
Series Rex Unknown 2017-09-07
Movie Zázračný nos Unknown 2016-12-24
Series Doktori Renáta Sečanská 2014-10-17
Series Odsúdené Tereza 'Anjel' Jankovicová 2009-08-31
Movie Chuť leta Unknown 2009-12-19
Series The City of Shadows Irena Rakúska 2008-04-11
Movie Starožitné zrkadlo Unknown 1996-01-01
Movie Posledný cocktail Unknown 1993-01-01
Movie Vianoce Adama Boronču Unknown 1988-01-01
Movie Ako Juliana zachraňovala hádankovú ríšu Unknown 1986-01-01
Movie Chlapec do náručia Unknown 1986-01-01
Movie Obyčajný deň Unknown 1985-01-01
Movie Navráťte sa k otcom svojim Unknown 1984-01-01
Movie Zločin Arthura Savilla Unknown 1984-04-16
Movie Maškaráda Unknown 1981-01-01
Movie Hra bez lásky Unknown 1980-01-01
Movie Súkromná vojna Unknown 1978-05-05
Movie Ako sa Vinco zaťal Unknown 1977-01-01
Movie Krásna neznáma Unknown 1976-01-01
Movie One Silver Piece Tkácová 1976-01-01
Movie Kronika Unknown 1974-10-23
Series Bakaláři Unknown 1972-02-19