Image of Soňa Norisová

Soňa Norisová

Sorry, couldn't find any biography for Soňa Norisová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 27, 1973 In Malacky, Československo
Movie/TV Credits:
16
First Appeared:
In the movie Spoveď 1994-01-01
Latest Project:
Movie V lete ti poviem, ako sa mám 2021-12-02
Known For
Poster of Červené pásky
Poster of Hniezdo
Poster of V.I.P. vraždy
Poster of The American Letters
Filmography
Movie Prvok, Šampón, Tečka a Karel uroložka 2021-07-29
Movie V lete ti poviem, ako sa mám Unknown 2021-12-02
Series Hniezdo Unknown 2020-01-12
Series Červené pásky Unknown 2020-03-03
Movie Ten, kdo tě miloval Unknown 2018-11-08
Series V.I.P. vraždy Unknown 2016-02-07
Movie The American Letters Josefína Kounicová 2015-01-04
Series Dr. Ema Ema Lišková 2014-09-04
Movie In the Shadow Jitka 2012-09-13
Series Policie Modrava Jana Vinická 2011-10-09
Series Přešlapy Karolína Marešová 2009-09-28
Series The City of Shadows npor. Jana Holíková 2008-04-11
Movie Václav Lída 2007-12-06
Series Ordinácia v ružovej záhrade Zuzana Gregorová 2007-04-10
Movie Rebels Alžběta 2001-02-08
Movie Spoveď Unknown 1994-01-01