Image of Alexej Pyško

Alexej Pyško

Sorry, couldn't find any biography for Alexej Pyško. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 6, 1956 In Ostrava, Československo
Movie/TV Credits:
13
First Appeared:
In the movie Dovolená na úrovni 1984-01-01
Latest Project:
Series Kapitán Říp 2020-05-10
Known For
Poster of Blbej den
Poster of Bastardi III
Poster of Královna štěstí
Poster of Dovolená na úrovni
Filmography
Series Kapitán Říp Unknown 2020-05-10
Series Blbej den Commentary (voice) 2019-10-03
Series Rapl podplukovník Rohan 2016-08-29
Movie Gangster Ka: African 2015-11-26
Movie Gangster Ka 2015-09-10
Movie Bastardi III 2012-09-20
Movie Sluha dvou pánů Florindo Aretusi 2001-12-15
Movie Pohádka o touze 1991-12-25
Movie Duch času 1990-01-01
Movie Kdo probudí Pindruše ...? Blažej 1989-01-01
Movie Královna štěstí Unknown 1989-03-18
Movie I tobě se to může stát Unknown 1986-07-27
Movie Dovolená na úrovni 1984-01-01