Image of Tereza Pokorná-Herzová

Tereza Pokorná-Herzová

Therese Herz is a former Czech film actress.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 10, 1960 In Prague, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
19
First Appeared:
In the movie Bílá kočička 1979-03-11
Latest Project:
Movie Das Mädchen aus der Torte 1999-10-01
Known For
Poster of The Galoshes of Happiness
Poster of Všichni musí být v pyžamu
Poster of Povídky malostranské
Poster of Jak Jaromil ke štěstí přišel
Filmography
Movie Das Mädchen aus der Torte Unknown 1999-10-01
Movie The Emperor's New Clothes Maria 1994-02-23
Movie Die dumme Augustine Augustine 1993-02-25
Movie The Frog Prince Rose 1991-12-25
Series Gagman Joya 1988-05-30
Movie Uloupené dětství Hanka 1987-01-01
Movie The Galoshes of Happiness Mina 1987-04-01
Series Povídky malostranské Unknown 1984-01-01
Movie Všichni musí být v pyžamu Blanka, Boženčina snacha 1984-01-01
Movie Zlaté kapradí Unknown 1984-03-23
Movie Amadeus Czechoslovakian Actor (uncredited) 1984-09-06
Movie Výlet do mladosti 1983-01-18
Movie Velká kočičí pohádka Princezna Frantiska 1983-05-06
Movie Jak Jaromil ke štěstí přišel Unknown 1982-03-18
Movie Plavčík a Vratko Julienka 1982-05-28
Movie Pohádka z šafránové louky Unknown 1980-01-01
Series Starožitníkův krám Nell 1980-01-01
Movie Love Between the Raindrops Pája 1980-05-23
Movie Bílá kočička Unknown 1979-03-11