Image of Jana Preissová

Jana Preissová

Sorry, couldn't find any biography for Jana Preissová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 7, 1948 In Plzeň
Movie/TV Credits:
41
First Appeared:
In the movie Capricious Summer 1968-05-24
Latest Project:
Movie Kostýmy: Irena Greifová 2020-04-22
Known For
Poster of Kostýmy: Irena Greifová
Poster of Přísahám a slibuji
Poster of Škola hrou
Poster of Bílá kočička
Filmography
Movie Kostýmy: Irena Greifová Self 2020-04-22
Movie Ženská na vrcholu Janinka 2019-11-07
Movie Krásný čas 2006-11-19
Series Dobrá čtvrť třídní profesorka Svobodová 2005-09-19
Movie Rok na vsi Unknown 1997-01-18
Movie Řád matka představená 1994-11-24
Series Laskavý divák promine Světlá 1994-01-01
Series Náhrdelník 1992-01-01
Movie Světýlka z blat Queen of the Will-o'-the-wisps 1992-03-23
Movie Don Juan Elvíra 1990-01-01
Series Přísahám a slibuji Marie Kolmanová 1990-01-01
Movie Bludiště 1989-01-01
Movie Berenika Unknown 1989-01-01
Movie Putování po Blažených ostrovech 1989-03-23
Series Dobrodružství kriminalistiky Gabriela de la Pivardiere 1989-11-11
Series Strom pohádek Queen 1987-01-01
Series Synové a dcery Jakuba skláře 1986-02-09
Movie Písničky Na zábradlí Herself 1986-01-01
Movie Cizí holka matka Kačky 1984-01-01
Series We All Are Required to Attend School Alice Povejšová 1984-04-22
Movie Hrátky 1983-01-01
Movie Smrt krále Václava IV. 1983-12-29
Movie A Yellow Flower Unknown 1982-06-26
Movie Škola hrou Unknown 1982-02-06
Movie Bratři Karamazovi 1981-01-01
Movie Měsíční tónina Klára Wiecková 1981-01-01
Movie Zločin na poště 1980-01-01
Movie Triptych o láske Lauretta 1980-04-21
Movie Bílá kočička Unknown 1979-03-11
Movie Tatínek Mother 1979-01-01
Movie How to Get Daddy to Change Maminka 1978-01-01
Movie How to Pull Out a Whale's Tooth Anna 1977-01-01
Movie Jak se ševcem šili čerti princezna Markéta 1975-06-01
Movie The Secret of the Gold Buddha Unknown 1973-06-01
Movie Magnolia Unknown 1972-01-01
Movie Růže a prsten 1972-01-01
Movie Morgiana Eva (voice) 1972-09-15
Movie O Pomněnce Pomněnka 1971-01-01
Movie Cyrano z Bergeracu Roxana 1971-12-26
Movie The Great Unknown Kamarádka Lenky 1970-10-23
Movie Capricious Summer Anna 1968-05-24