Image of František Ringo Čech

František Ringo Čech

Sorry, couldn't find any biography for František Ringo Čech. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 9, 1943
Movie/TV Credits:
11
First Appeared:
In the movie Pánský večírek 1970-01-01
Latest Project:
Series Tyjátr 2022
Known For
Poster of Karel Svoboda: Šťastná léta
Poster of Jak básníci čekají na zázrak
Poster of Pražský výběr
Poster of Pra Pra Pra...
Filmography
Series Tyjátr Unknown 2022
Movie Karel Svoboda: Šťastná léta Self 2020-01-16
Series Karel je Gott Self 2019-07-13
Movie Jak básníci čekají na zázrak Unknown 2016-04-14
Movie Pražský výběr Unknown 2013-01-01
Series We love Czechia self 2013-04-07
Series Kam zmizel ten starý song Self 2004-01-11
Series Pra Pra Pra... Autor 2000-09-04
Movie Dívčí válka vladyka Ctirad 1991-10-12
Series Bakaláři Unknown 1972-02-19
Movie Pánský večírek Unknown 1970-01-01