Image of Zita Kabátová

Zita Kabátová

Sorry, couldn't find any biography for Zita Kabátová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 27, 1913
Movie/TV Credits:
46
First Appeared:
In the movie Světlo jeho očí 1936-03-06
Latest Project:
Movie Pamětnice 2009-11-05
Known For
Poster of Tam kde hnízdí čápi
Poster of Pantáta Bezoušek
Poster of Ženy u benzinu
Poster of Lízino štěstí
Filmography
Movie Hodinu nevíš... babička 2009-08-27
Movie Pamětnice profesorka Heinová 2009-11-05
Movie Autumn Spring Maruska Grulichová 2001-09-27
Movie Forgotten Light Tante 1996-12-19
Movie Ball Lightning Opatrná 1979-08-01
Movie Kam nikdo nesmí Unknown 1979-11-16
Movie Všichni proti všem Unknown 1977-11-01
Movie Tam kde hnízdí čápi Unknown 1976-03-26
Movie Operation Bororo Mrs. Fricová 1973-12-01
Series Bakaláři Unknown 1972-02-19
Movie Women Offside Unknown 1971-03-27
Movie Počestné paní pardubické Helena z Alcantaru 1944-10-06
Movie Zlaté dno Jarmila Valentová 1943-02-07
Movie Muži nestárnou Helena Horníková 1942-04-03
Movie Station Master Unknown 1941-04-12
Movie Lawyer of the Poor Klotylda 1941-05-02
Movie Pantáta Bezoušek Márinka 1941-11-07
Movie Provdám svou ženu operetní hvězda Marion 1941-08-08
Movie To byl český muzikant Pepička Kalašová 1940-02-09
Movie Madla zpívá Evropě Lia Karstenová 1940-03-29
Movie Srdce v celofánu Nina 1940-01-05
Movie Artur a Leontýna úřednice Klárka Novotná 1940-08-16
Movie Život je krásný Helena 1940-12-20
Movie Eighteen Years Old JUDr. Kristýna Bavorová 1939-04-21
Movie Kdybych byl tátou Helena 1939-03-10
Movie Lízino štěstí Tumlířová 1939-02-10
Movie Její hřích Lola Holmová 1939-05-05
Movie Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo Valerie Dupla 1939-03-10
Movie Tulák Macoun Elsa 1939-09-01
Movie Žabec Unknown 1939-12-22
Movie Zlatý člověk MUDr. Jožka Severýnová 1939-12-08
Movie Ženy u benzinu Anča Králová 1939-11-10
Movie U svatého Matěje Irena Ludlesová 1939-10-27
Movie Lízin let do nebe učitelka Karla Sýkorová 1938-02-12
Movie Klatovští dragouni Eva 1938-02-25
Movie Bláhové děvče Albína 1938-10-18
Movie Stříbrná oblaka Eva 1938-09-16
Movie Manželka něco tuší Unknown 1938-10-14
Movie Rozkošný příběh Miluška Kovářová 1937-01-29
Movie Vzdušné torpédo 48 Helena 1937-03-05
Movie Žena na rozcestí Jindra Vojnarová 1937-07-02
Movie Mother-Hen Unknown 1937-09-24
Movie Světlo jeho očí Milena Lorencová-Hradilová 1936-03-06
Movie Ulička v ráji Luisa 1936-09-25
Movie Manželství na úvěr Lea Pohlová 1936-11-06
Movie Lojzička Karla 1936-10-23