Image of Aleksandr Denisov

Aleksandr Denisov

Sorry, couldn't find any biography for Aleksandr Denisov. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 5, 1944 In Minsk, Byelorussian SSR, USSR
Movie/TV Credits:
18
First Appeared:
In the movie Front Without Flanks 1974-12-20
Latest Project:
Movie A Man from the Black 'Volga‎' 1990-12-10
Known For
Poster of Государственная граница
Poster of Государственная граница. Фильм 1. Мы наш, мы новый...
Poster of Wait for the Contact
Poster of Front Without Flanks
Filmography
Movie A Man from the Black 'Volga‎' Mikhaylov 1990-12-10
Movie Чорна Долина Дорош Брус 1990-05-10
Movie Воля вселенной Жибуль 1988-09-01
Movie С юбилеем подождем 1986-06-12
Movie I Loved You More than Life 1985-12-29
Movie Counterstrike Unknown 1985-12-16
Movie Государственная граница. Фильм 4. Красный песок Unknown 1984-05-24
Movie Иван Unknown 1983-11-24
Movie Государственная граница. Фильм 2. Мирное лето 21-го года Unknown 1981-05-27
Movie Государственная граница. Фильм 1. Мы наш, мы новый... Unknown 1980-05-28
Series Государственная граница Ivan Trofimovich Gamayun 1980-05-28
Series Выгодный контракт актёр Никитин Андрей 1980-06-17
Movie Schedule for the Day After Tomorrow Unknown 1979-04-29
Movie Wait for the Contact Unknown 1979-10-17
Movie Расколотое небо бандит 1979-12-31
Movie Пятое время года Andrey Barkalin 1978-01-01
Movie Приключения Нуки Unknown 1977-04-29
Movie Front Without Flanks Vakulenchuk, midshipman 1974-12-20