Image of Ivona Krajčovičová

Ivona Krajčovičová

Sorry, couldn't find any biography for Ivona Krajčovičová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
10
First Appeared:
In the movie Májový víkend 1982-01-01
Latest Project:
Movie Eros a Psycha 1993-01-01
Known For
Poster of Co je vám, doktore?
Poster of Dom pod morušou
Poster of Výlet do mladosti
Poster of Májový víkend
Filmography
Movie Eros a Psycha Unknown 1993-01-01
Movie Zakázané uvoľnenie 1986-11-19
Movie As Good as Poison Julka Tomcányová 1985-12-22
Movie Dom pod morušou 1984-01-01
Movie Drahý strýčko Unknown 1984-01-01
Movie Co je vám, doktore? Tereza 1984-01-01
Movie Husiarka a kráľ Princezná 1983-01-01
Movie Výlet do mladosti 1983-01-18
Movie Múdra Gabriela 1983-04-14
Movie Májový víkend 1982-01-01